פורסם 2005 ביולי 2820 שנים אחים שלי אני יודע שלרוב בילדים כאן שיש להם את הכרטיסים של ati יש את הבעיה של ה vpu recover שבינתים לא ראיתי שאף אחד הצליח לפתור אותה. כמו שכולכם יודעים הבעיה נוצרת כאשר הכרטיס נכבה או מפסקי להגיב ובמחשב הנחמד שלנו המחליט או להתכבות או לסגור את כל התוכניות שמשתמשות בכרטיס =. אז אני מרוב צער כאב וסבל החלטתי לעשות ניסוים כדי להגיע למצב שהזין הזה יעבוד...והופה זה הצליח לי ...=] אז אני פה כדי שאתם תוכלו לשחק איתי =[ חחח עכשיו אני משחק unreal 2004 כבר שעתיים וחצי ככה וזה לא עשה לי את הבעיה ב Radeon 9600 שלי (זה היה עושה לי את זה אחרי 5 דקות!!!) האחריות בשינוים אלה הם על המשתמש בלבד ואינינו אחראים על שום תקלה או נזק פיזי שיגרם לחומרה (אבל לי לא נגרם נזק =]) אז ככה... לחצן ימיני על המחשב שלי ואז מאפינים לחצו על הלשונית חומרה ואז מנהל התקנים. עכשיו תלחצו על הפלוס שליד התקני מערכת ותחפשו Via cpu to AGP controler אם אין לכם של VIA חפשו את שמה של החברה שיש לכם ושלידה כתוב את ה-AGP contorler עכשיו תלחצו על "VIA CPU to AGP controller" לחצן ימיני ותבחרו ב "עדכון מנהל התקן" הוא ישאל אותכם עם להתחבר לאינטרנט ...סמנו את "לא לא הפעם" וליחצו על הבא. עכשיו סמנו את "התקנה מתוך רשימה או ממיקום ספיציפי(מתקדם)" ולחצו הבא סמנו את אל תחפש ...ולחץ הבא סמן את PCI standard PCI-to-PCI bridge יש לא להתיחס ל "הצג חמורה תואמת" גם אם הוא מסומן או לא. לחצו על הבא וזה יתחיל להתקין. עם מופיע לכם חלון באמצע ההתקנה לחצו על "המשך בכל זאת". בסוף ההתקנה יופיע לכם לחצן סיום. יש להפעיל את המחשב מחדש גם אם ההתקנה אינה דורשת זאת!! לאחר בדיקה שלי ראיתי שאין שינוי בביצועים תהנו =]]] © כל הזכויות שמורות ל BneXt and Incures!
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר יופי גאון אבל מי שיש לו WINDOWS באנגלית? [90אחוז מגולשי האתר דה!]יופי טיפש זה שאתה לא יודע אנגלית ולא יכול לתרגם את זה זה לא אשמתי ...ותאמין לי מי שיש לו את הבעיה והוא רוצה להפסיק אותה יתרגם את זה גם אם הוא לא יודע אנגלית
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים יופי טיפש זה שאתה לא יודע אנגלית ולא יכול לתרגם את זה זה לא אשמתי ...ותאמין לי מי שיש לו את הבעיה והוא רוצה להפסיק אותה יתרגם את זה גם אם הוא לא יודע אנגליתדבר ראשון על תיקרא לי טיפש כי אחר כך סתם יכאב לך...ודבר שני גירסא אנגלית שונה בהרבה מהגירסא העיברית.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים דבר ראשון על תיקרא לי טיפש כי אחר כך סתם יכאב לך... ודבר שני גירסא אנגלית שונה בהרבה מהגירסא העיברית. אז תחשוב לבד מה לעשות מה אתה בא אליו בטענות הוא בא לעזור ואתה בא אליו עוד בתלונות כאילו הוא חייב לך משהו, חוצפן
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים תודה. דרך אגב, SI-Nom, הבן אדם עושה טובה ומשקיע מהזמן שלו לכתוב מדריך שיעזור למשתמשים אחרים (לא לו) וזאת התגובה שלך אליו!
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים לא אתה טועה הדבר היחיד ששונה זה הפונט ושפה בתוכן!כי לפני כמה ימים החלפתי לאנגלית והכל אותו דבר בולאבל אם יש פה עילגים אז הנה אני מתרגם במיוחד למרות שאני לא סובל את החברה הזאת על הטמטום:קליק ימני על my computer בשולחן העבודה ובחירה בpropertiesקליק על לשונית hardware ואז ללחוץ על device managerואז ללחוץ על הפלוס שליד system devices ואז לעשות קליק ימני על:via to agp cpu controller ולבחור ב update driverאם הוא שואל אם לנסות למצוא מהאינטרנט לבחור בעיגול של האפשרות no, not this timeבמסך שאחרי הוא שואל אם למצוא אוטומטית או שאתם נותנים לו את המיקום של הדרייברבוחרים install from a list or specific location (advanced)ו nextבמסך הבא לבחור dont search, i will choose the driver to installבוחרים pci standart pci-to-pci bridgenextואז עוד פעם אני חושב אני לא בודק כי אין לי עצבים עכשיו לשנות כי אני לא נפלתי על הכרטיס הזההיה כזה קשה?
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר לא אתה טועה הדבר היחיד ששונה זה הפונט ושפה בתוכן!כי לפני כמה ימים החלפתי לאנגלית והכל אותו דבר בולאבל אם יש פה עילגים אז הנה אני מתרגם במיוחד למרות שאני לא סובל את החברה הזאת על הטמטום:קליק ימני על my computer בשולחן העבודה ובחירה בpropertiesקליק על לשונית hardware ואז ללחוץ על device managerואז ללחוץ על הפלוס שליד system devices ואז לעשות קליק ימני על:via to agp cpu controller ולבחור ב update driverאם הוא שואל אם לנסות למצוא מהאינטרנט לבחור בעיגול של האפשרות no, not this timeבמסך שאחרי הוא שואל אם למצוא אוטומטית או שאתם נותנים לו את המיקום של הדרייברבוחרים install from a list or specific location (advanced)ו nextבמסך הבא לבחור dont search, i will choose the driver to installבוחרים pci standart pci-to-pci bridgenextואז עוד פעם אני חושב אני לא בודק כי אין לי עצבים עכשיו לשנות כי אני לא נפלתי על הכרטיס הזההיה כזה קשה?תודה אחי עזרת למוגבלים..
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים BneXt כל הכבוד על היוזמה...אולי זה יעזור למשתמשים בפורום.*Si-Nom אתה באזהרה.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים גם לי היה כזה פעם אז הוצאתי את הכרטיס מסך ועכשיו אני עם ריבה טנט 16 מ"ב וזה יותר לא קורה
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים היייש לי צ'יפסט של אינטל.... אז אני לא יודע איפה ללחוץ ...צירפתי תמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים זה לא בדיוק הפיתרון הסופי ... פשוט עשית משהו שהיית אמור לעשות בהתחלה , מייד אחרי התקנת המערכת ההפעלה .חובה להתקין את הדריוורים ללוח האם לפני כל שאר הדריוורים , שזה כולל כרטיסי קול , כרטיסי מסך וכרטיסי לכידה למיניהם .ללוחות מבוססי VIA חייבים להתקין את ה4in1 העדכניים , ללוחות NVIDIA גם כן חייבים להתקין את הכל , ומן הסתם גם ללוחות Intel ולוחות מבוססי sis .את הדריוורים של הצ'יפסט תמיד ניתן להוריד מהאתר של אותו יצרן הצ'יפסט . המערכת לא אמורה לתפקד בצורה יציבה ללא רכיבי תוכנה אלה .לwindows XP יש תמיכה וזיהוי בסיסי בכמעט כל רכיבי חומרה הקיימים נכון להיום , למעט ערכות שבבים שיצאו הרבה אחרי SP 2 , אבל היא עדיין בסיסית ותמיד מומלץ להתקין את העדכון של היצרן כדי למנוע תקלות מסוג זה .
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מה שניכים קשורים לצורת הפיתרון הספציפי הזה ?אין לכם צ'יפסט VIA בכלל אז מן הסתם לא תמצאו Bridge של VIA במחשב שלכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.