עבור לתוכן

סתם רוצה להמליץ... Samsung SyncMaster 739DF

Featured Replies

פורסם

אני קונה היום את המסך הזה מזאת הרזולוציה המוזרה הזאת?

• תגובות 51
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לקנות את המסך הזה עם 6600GT זה ממש לא לעניין

פורסם

אבל ביינתים אני תקוע עם MAG עתיק עם צבעים דהויים שנראה כאילו חתול התקיף אותו ואני לא יודע מתי הפעם הבאה שיהיה לי כסף לבזבז על מסך...

פורסם

בבית ספר שלמדתי בו היה מסכים כאלה לא ממש היתלהבתי מהם....

פורסם

יודעים מה שכנעתם אני יחסוך ל1000 אבל זה יהיה קשה אני לא מוצא עבודה :kopfpatsch:

פורסם

מסך קונים להרבה שנים. קנה מסך נורמלי.

פורסם

סליחה אבל זה נחשב למסך נורמלי ביותר, איכות התמונה שלו עולה על רבים וכביכול "טובים" ממנו, בכל מקרה, ה793MB שלי עושה 1280X960 ב72HZ וזה בהחלט מספיק מעל ומעבר, גם ב60HZ המסך בקושי מרצד ועדיין איכות התמונה מעולה, מומלץ לבעלי תקציב נמוך וגם כאלו שחושבים שהמסך הזה יותר טוב מהחזקים ממנו...

לי בעצמי יש 796FD של מאג שנחשב למסך מעולה ומגיע לרמה של מסכים שעולים 1100\1200 בימינו, הוא עושה 75HZ ב1600X1200 ו85 ב1280X1024

100 ב1024X768 ו100 ב1152X864, ואני יכול לומר לך בלב שלם שהייתי מתחלף עם אח שלי במסכים(אח שלי הוא בעל ה793MB), הצבעים בסאמסונג פשוט מדהימים, אני גם יכול לומר את אותם דברים על עוד המון מסכים של סאמסונג(כמובן שיש יותר טובים מהם, אבל ברמת התקציב הם מעולים ונותנים תמורה מאוד מאוד מאוד טובה למחיר!)

המסך לפי דעתי שטוח גם מבפנים, גם אם זה לא ככה, מאוד קשה להבחין בזה.

פורסם

טוב יש לי עוד זמן להחליט התקשרתי ללוג'יק והחלקים שלי עוד לא הגיעו...

פורסם

סליחה אבל זה נחשב למסך נורמלי ביותר, איכות התמונה שלו עולה על רבים וכביכול "טובים" ממנו, בכל מקרה, ה793MB שלי עושה 1280X960 ב72HZ וזה בהחלט מספיק מעל ומעבר, גם ב60HZ המסך בקושי מרצד ועדיין איכות התמונה מעולה, מומלץ לבעלי תקציב נמוך וגם כאלו שחושבים שהמסך הזה יותר טוב מהחזקים ממנו...

לי בעצמי יש 796FD של מאג שנחשב למסך מעולה ומגיע לרמה של מסכים שעולים 1100\1200 בימינו, הוא עושה 75HZ ב1600X1200 ו85 ב1280X1024

100 ב1024X768 ו100 ב1152X864, ואני יכול לומר לך בלב שלם שהייתי מתחלף עם אח שלי במסכים(אח שלי הוא בעל ה793MB), הצבעים בסאמסונג פשוט מדהימים, אני גם יכול לומר את אותם דברים על עוד המון מסכים של סאמסונג(כמובן שיש יותר טובים מהם, אבל ברמת התקציב הם מעולים ונותנים תמורה מאוד מאוד מאוד טובה למחיר!)

המסך לפי דעתי שטוח גם מבפנים, גם אם זה לא ככה, מאוד קשה להבחין בזה.

מה אני אגיד לך סטינגר.

קניתי כבר כאלה למחשבים משרדיים, ואני ממש לא מתלהב מהם. בשביל המחיר שלהם הם טובים. אבל למשחקים - SORRY. אני תמיד קונה משהו איכותי יותר שגם נראה טוב יותר בהרבה לטעמי.

פורסם

לקנות את המסך הזה עם 6600GT זה ממש לא לעניין

:screwy:

נסחפת לגמרי.

פורסם

:screwy:

נסחפת לגמרי.

הוא צודק לגמרי.
פורסם

אתם מדברים שטויות. עם כל הכבוד לסמסונג, לטעמי זה מסך למזכירות לא למשחקים.

פורסם
  • מחבר

דווקא כיף חיים לשחק עליו...

אתם מדברים שטויות. עם כל הכבוד לסמסונג, לטעמי זה מסך למזכירות לא למשחקים.

יש לך נסיון במה שאתה אומר? אם כן, אני מקבל את זה.. אבל אם לא, ולא ניסית, אז אני יכול להגיד לך

שעד עכשיו, מהנסיון שהיה לי, הוא נהדר למשחקים בדיוק כמו שהוא מעולה לעבודות משרדיות.

פורסם

כמו שאמרתי, התקנתי כמה כאלה, ובהנחה שאין לך את בעיית הכתמים החומים הנפוצה שלו, אז הוא רחוק לטעמי במשחקים ממסכים כדוגמת ה F700P. כמובן, שאפשר להתרגל להכל ואפשר לשחק על הכל כולל על מסכים פחות טובים ממנו, אבל לדעתי בן אדם שמשקיע הרבה כסף במחשב למשחקים, כדאי שישקיע גם במסך איכותי כי ההבדל ניכר ולא רק מבחינת הרזולוציות וקצבי הרענון.

פורסם
  • מחבר

אז מה שאני אומר זה שלחבר שלי יש את ה-F900P וכשאני יושב אצלו ומסתכל על המסך, גם במשחקים, הוא נראה לי לגמרי אחרת ונחות וירוד מהמסך שלי (לא כי אני רכשתי את שלי, חח, אלא כי התצוגה אחרת...) הצבעים של הסאמסונג נראים הרבה יותר יפים, מכל הבחינות... המסך שלו גם לא מוגדר כמו שצריך, והוא נמתח בחלקו העליון והתחתון וזה די מגעיל. (סתם הערה)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים