פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר אז מה אתה חושב שהבעיה ? אולי המודם ?אין מצב שזה הספק אינטרנט שלי.. כי החלפתי...או שזה המודם או שזה השקע...לפי דעתי זה המודם... כי אז שהיה לי בפעם הראושנה אינטרנט מהיר לא הייתה לי הבעיה הזאת בכלל.....
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים זה לא יכול להיות הספק כי המודם מאבד קשר עם התשתית לא הספק.....אם כבר היית צריך לעבור לכבלים במקום ספקתנסה לעדכן את הדרייברים של ה USBתנסה להסיר ולהתקין מחדש את המודם על כניסת USB אחרתתחליף כבלים-אם אתה אומר שנגיעה מוציאה אותו מסנכרון יש הרבה סיכוי שהבעיה היא בכבלים או בכניסה של קו הטלפון במודםתעיף כל שנאי או טלפון אלחוטי מהאזור של המודם/שקע טלפוןתנסה לארגן אולי מודם אחר מחבר ולבדוק אם זה קורה גם עם מודם אחרבכל מקרה לא יזיק לעבור למודם רשתלא יזיק לדעת גם איזה מודם זה
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים 2)החץ הירוק שליד ההתחל פתאום נעלם לו ואני לא יכול להתחבר.....(רק אם אני מפעיל מחדש אני יכול להתחבר)ale130 או 150....
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר כן.. זה ECI B-FOCUS 150....ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר....החלפתי כבל וזה לא עזר....נ.בהוצאתי את כל קווי הטלפון בבית שלי והשארתי רק של המודם.... (הזזתי אותו אבל עדיין הוא הנורית כבאה)אבל אז נכנסתי למשחק... שיחקתי 5 דקות ושוב הופיע לי ההודעה... אבל אחרי 5 שניות זה שוב חזר למשחק עצמו ולא יצא לי לרשימת הסרברים.....וככה זה קורה בערך כל 5 דקות.... אבל אין טלפון בבית...!מה אמורה להיות הבעיה ?... (הבעיה נמשכת אבל זה לא יוצא לסרברים ואני יכול להמשיך לשחק אבל כל 5 דקות אני מקבל את ההודעה של החיבור .....)
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים נראה לי שיש לך משהו דפוק במודם.... אם אתה מזיז אותו והוא מאבד סנכרון אז זה בעיה בתוך המודם... צריך להחליף אותו
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר טוב לא משנה כבר...תודה לכולם.... ביום שני אמור לבוא אליי הטכנאי והוא יבדוק כבר....אני יעדכן אתכם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.