עבור לתוכן

בעיה מעצבנת באינטרנט!

Featured Replies

פורסם

שלום לכם חברה! אני זקוק לעזרתכם....

אוקיי אז יש לי מספר בעיות:

1)התנתקיות מידיי פעם (כל יום)

2)החץ הירוק שליד ההתחל פתאום נעלם לו ואני לא יכול להתחבר.....(רק אם אני מפעיל מחדש אני יכול להתחבר)

3)הבעיה הכי מעצבנת היא שלא משנה באיזה משחק רשת אני משחק כל 5-7 דקות יש לי בעיות CONNECTION ......

עכשיו בבעיה מספר 3 יש כמה פתרונות למשל ב WARCRAFT 3 AND CALL OF DUTY המשחק נעצר ל5 דקות ורושם לי CONNECTION INTRUPPTED

ואז אחרי 10 שניות המשחק חוזר לעצמו ואני ממשיך לשחק ואחרי 5-7 דקות שוב זה קורה וכו......

אבל במשחק BATTLEFIELD 2 אני מצליח לשחק 5 דקות (ואני יודע כבר מה הבעיה כי זה קורה בכל המשחקים) ואז פשוט אני רואה את ההודעה

CHACK YOUR CONNCTION OR YOU HAVE PROBLEM WITH YOUR CONNECTION.... ואז פשוט המשחק יוצא ומגיע לתפריט הסרברים....

כלומר הוא לא נשאר במשחק עצמו כמו כל המשחקים הקודמים ובעצם אני לא יכול לשחק ברשת...... לפחות עם המשחק הזה (אחרי שקניתי אותו וגם די וי די)

ועוד משהו ששחכתי להגיד לכם זה שאם אני מזיז את המודם (שנמצא ליד המחשב שלי כמובן) או מרים אותו הנורית הכתומה נכבאת ואז בעצם אני לא יכול להתחבר עד שהיא תידלק בחזרה.... ואני מדבר אפילו אם אני מרים אותו אז הנורית נכבאת...

אוקיי עכשיו אני רוצה להגיד לכם שהשקע של החיבור אינטרנט נמצא 2 מטר מהמחשב שלי (והוא עובר מסביב לחדר מתחת לשטיח ואז הוא מתחבר למודם שנמצא ליד המחשב שלי כמובן) עכשיו האם זו יכולה להיות הבעיה? ? ?

נ.ב

החלפתי חברת אינטרנט וגם עדיין הבעיה ממשיכה.......

אני חושב שהמודם תקין לחלוטין!

תודה לכל העוזרים ! :'( :'( :'(

פורסם

תתקשר לתשתית שלך (בזק\כבלים) שהם ישברו את הראש, אתה לא צריך להתעסק עם זה בכלל...

פורסם

אם זה מודם USB תחליף למודם רשת.

פורסם
  • מחבר

זה מודם USB ...

אבל מודם רשת זה מודם קצת יותר גדול ואין לי מקום לשים אותו.....

קיצר לפני כמה חודשים אבא שלי התקשר איליהים והם אמרו שזה לא הגיוני לגבי המודם..... אם אנחנו רוצים... הם ישלחו טכנאי ב99 שקל........

אז בסוף עזבנו את זה כי לא היה לי באטלפילד 2...

קיצר מה עושים אולי יש איזה פיתרון לפני שהם באים ?..?...?

האם זה יכול להיות בגלל השקע שנמצא כל כך רחוק ?

פורסם

קיימת בעיה ידועה לגבי מודמי USB שהם נוטים להתנתק תחת עומס, אני חושב שזו הבעיה שלך ורק החלפת מודם למודם רשת תפתור אותה.

פורסם

אם התקלה היא באשמתם (חיווט, בעיות מודם, פילטרים, כל דבר שקשור לזה) אתה לא אמור לשלם אפילו שקל גם אם הוא בא מאילת במיוחד בשבילך עם מטוס.

אתה אמור לשלם את ה100 שקל רק אם זאת בעיה שנגרמה על ידי הלקוח ולא באשמתם.

פורסם
  • מחבר

מעניין שגם המודם.... פתאום החץ הירוק נעלם כזה.... ואז שאני מנסה להתחבר... זה רושם:

שגיאה 691 ואז זה רושם באנגלית לבדוק עם הסיסמא בסדר והשם משתמש..... בלה בלה...

אז במקרים כאלו או שאני עושה הפעל מחדש למחשב או שאני מוציא את הכבל USB מהמודם ואז החץ חוזר בצבע אדום... ואז אני מחכה עד שהוא יהיה ירוק..

ואז הוא מתחבר.....

וגם נגיד אם המודם זז או שאני מרים הנורה נכבאת.....

יש אולי פיתרונות או משהו ?

האם זו בעיה במחשב ???? אין לי בעיה של תוכנות ריגול או וירוסים!

פורסם

הטכנאי שיבוא יבדוק הכל, בכל מקרה אני לגמרי מסכים עם shuy שבכל מקרה לעבור למודם רשת, המודמים של USB זוועתיים וזה לא משנה אם יש לך מקום או לא, הם פשוט על הפנים.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע

יש לכם מודם רשת ?..?

עד שיבוא הטכנאי זה רק שבוע הבא נכון ?

אין מצב שצריך לקדוח שקע יותר קרוב למחשב נכון ? כי אין לי מקום בחדר לקדוח .... (בעיקר ליד המחשב שיש קיר גבס)

פורסם

לי זה נשמע כמו בעיית חיבורים. אם הוא מזיז את המודם ומאד סינכרון כנראה אחד הכבלים לא תקינים תנסה להחליף אותם ותראה מה קורה

פורסם

תאמין לי מודם USB מלא בעיות.... שווה להחליף למודם בכרטיס רשת גם אם תצטרך לשים אותו על הראש...

פורסם

הייתי בנתיים גם מתקין מחדש את המודם

פורסם

^^^

כן נכון.... רעיון טוב... הרבה בעיות נפתרות עם זה..

אז אם לא עשית את זה כבר.. כדי שתנסה זה יכול לעזור

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה.. וזה עדיין לא עוזר...

יש מצב שזה השקע בקיר שהוא 2 מטר מהמודם או שהמודם לא טוב...

צריך לבוא אליי טכנאי שבוע הבא ולבדוק...

נ.ב

החלפתי פילטרים בכל הבית איזה 100 פעם

פורסם

לא נראה לי שזה שהנקודה רחוקה משפיע על הבעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים