פורסם 2005 ביולי 2720 שנים שיחקתי לתומי בפרוזן ת'רון תוך כדי השמדת מלא מפלצות n' stuff (למרות שזה לא רלוונטי)פתאום, באמצע המשחק, טראח! המחשב מתרסק ומתחיל לעלות מחדש (לפעמים יש לאגים רציניים כתוצאה מעומס על הכרטיס מסך אבל המחשב קרס לגמרי). רציתי לדעת למה זה קורה, והאם אפשר למנוע את זה.[צירפתי דאמפ לניתוח][attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים תסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ותתקין שוב את הדרייברים החדשים ביותר.כמו כן - אם אתה נמצא באוברקלוק לכרטיס מסך/מעבד - תסיר אותו.תוודא שהמאוורר שנמצא על הכרטיס מסך מסתובב כראוי.ותבדוק שהכרטיס/מעבד לא מתחממים יותר מדי.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר 1. אני אנסה2. באמת נראה לך שאפשר לעשות אוברקלוק לזבל הזה או שלא ראית את החתימה?3. אני אבדוק4. אין על שום רכיב חיישני טמפרטורה5. יש לך ניתוח של הדאמפ?
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים 2. תמיד אפשר, אני רק שואל בשביל לוודאות.4. אז תיגע בכרטיס עצמו ותבדוק אם הוא חם(בזמן מאמץ)5. כן, הקובץ שגרם לקריסה הוא ntoskrnl.exeקבצי מערכת שגורמים לשגיאה זאת בעיית דרייברים כלשהי.לכן תעשה את מה שאמרתי - תתחיל עם התקנת הדרייברים החדשים ביותר לכרטיס מסך/כל סוג דרייברים אחר, רק לא זה שיש לך עכשיו.ותמשיך עם הסרה והתקנה של כל רכיב חומרה שיש לך במחשב.*תוודא שאתה לא מתקין בטעות דרייבר שלא מתאים לרכיב חומרה עצמו/למערכת הפעלה שלך, משום שזה גורם לכתובות שגויות של דרייברים = קריסות/מסכים כחולים.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר מה קשור בעיקר לקובץ הזה? והוא קשור איכשהו לליבת הקרנל? והתקנתי לא מזמן את 77.72
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים אתה לא יכול לדעת מה מקור הקריסה בוודאות, משום שהקריסה נגרמת בעקיפין ע"י קובץ אחר, אך מציגה את זה בקובץ המערכת(במקרה הזה - ntoskrnl.exe)בגדול - כשיש קריסה שנגרמה מקובץ מערכת מסויים, זאת אומרת שזאת בעיית דרייברים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.