עבור לתוכן

2012 - מה יקרה? ..

Featured Replies

פורסם

בילבולי ביצים ניו אייג'יים. גיבוב חסר משמעות של אמיתות חלקיות, שקרים ואי הבנות. אל תפסיד שינה בגלל זה.

פורסם

על פי מסורת בני המאיה שנת 2012 תהיה שנה של שינוי התדר של כדור הארץ ותכנות מחדש של מבנה ה-DNA שלנו.

:screwy:

פורסם

אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה ב2012 אבל לפי דעתי זה בולשיט

פורסם

1. 1984- תשמ"ד.

2. באג 2000.

3. 2012?

:silly:

פורסם

בני המאיה לא קיימים. שנת 2012 שלהם כבר התקיימה. באסה להםף וכיך לנו, שזו לא אותה שנה...

פורסם

נשמע כיף דיאנאי חדש שנוכל לבדוק את המיקרו והפלאפון אליו :)

פורסם

זה לא נישמע כמו חירטוט אבל יהיה מעניין עם זה באמת יקרה...אולי נוכל לעוף :)

פורסם

יש בזה משהו, כלומר אולי לא בתאריך הזה אבל אי אפשר שלא לראות שהאנושות צועדת לתוך מבוי סתום, עם ההתחמשות הגרעינית ההדדית של המדינות והזיהום שאנחנו גורמים לכוכב הזה...

אולי הטבע גם הוא יצור חי בעל יצר השרדות וככה הוא ימשיך לשרוד, אולי הגיע הזמן שמשהו יעשה פורמט לכוכב הזה.

רק חבל לי על כל בעלי החיים שימותו לחינם בגללנו.

פורסם

בקשר למלחמה הגרעינית ברור שיש סיכוי אבל לא נראה לי שכדור הארץ יעצור פתאום וגם אם כן לא הבנתי כלכך למה שיתחיל להסתובב לצד שני? ולמה שהDNA שלנו ישתנה כתוצעה מכך?

פורסם

רשום שם שכדור הארץ מאט אבל הפעימות שלו גדלות אולי יש לך מחלת לב? ^_^

פורסם

בקשר למלחמה הגרעינית ברור שיש סיכוי אבל לא נראה לי שכדור הארץ יעצור פתאום וגם אם כן לא הבנתי כלכך למה שיתחיל להסתובב לצד שני? ולמה שהDNA שלנו ישתנה כתוצעה מכך?

באופן תיאורטי, פיצוץ פצצת מימן חזקה יכולה לשנות את המסה של הכוכב (אם הפיצוץ יהיה מספיק חזק הוא יכול להעיף חלקים מהכוכב לחלל)ולפיכך גם את הכוחות שפועלים עליו ומתוכו וע"י כך תשתנה מהירות הסיבוב/כיוון הסיבוב, מה גם שהדף ברמה הזו יגרום לגל שינוע בתוך כדור הארץ דרך המגמה ויגרום להתפרצות סימולטנית של כל הרי הגעש הפעילים בעולם.

ואני לא ממש צריך להסביר איך פיצוץ פצצת מימן (גם סוג של פצצה גרעינית) יכולה לשנות DNA.

פורסם

כל כמה שנים חייב להיות איזה אסון חדש שאנחנו עומדים לפניו... ב 1995 השמש היתה אמורה לשרוף את כדור הארץ ובנתיים אני עדיין מחפש שמש כדי להשתזף קצת  :s07:

בואו אני יספר לכם סיפור קטן... מזמן מזמן היה לי חבר שהיה גם שכן שלי בוא נגיד גיל 13-14 ... יום אחד הוא בא אלי עם בשורות איוב , מלחמת גוג ומגוג בפתח !!!

רק הצדיקים ינצלו !!! בלה בלה בלה בלה... זה היה מעיין פלאייר של כמה סטלנים דתיים , בסוף הדף היה כתוב שמי שישכפל את הדף ויפיץ אותו ברבים יזכה להינצל מהמלחמה הנוראה , והוא עוד מציע לי בהתרגשות להצטרף אליו להפצת הבשורה על מנת ששנינו נזכה להינצל  :smile1:

אני מסתכל באדישות על הדף ורואה שהמלמה "פרצה" לפני חצי שנה לפי התאריך שהיה מודפס בהדגשה באמצע הדף

מוסר הסכל , למה לחפש דרכים למות כשיש לך בשפע מתחת לאף במיוחד בארצנו הקטנטונות ? ערסים עם סכינים\תאונות\פיגועים\אירנים עם פצצות גרעיניות... אני יכול להמשיך עד מחר

פורסם

כל זה סתם חרטות :kopfpatsch:

אי אפשר לדעת מה יקרה!!!

פורסם

הכותבת כול כך מטומטמת שזה עצוב.

כול שנה בא אידיוט תורן ואומר שבשנת 2535945 העולם יחרב..

"כמה עצוב שאני לא יהיה כאן בשביל לראות את העולם נחרב..." :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים