עבור לתוכן

Bookmarks in Firefox

Featured Replies

פורסם

איפה Firefox שומר את ה-Bookmarks שלו?

האם Firefox שומר את ה-Bookmarks שלו בקובץ בודד, או בתיקייה המכילה כל Bookmark בקובץ נפרד בדומה ל-Favorites של Internet Explorer?

איך אפשר לעשות גיבוי לכל ה-Bookmarks של Firefox?

איך אפשר ליצור גיבוי עבור Bookmarks מסויימים?

העברתי את תיקיית Favorites ל-"D:\My Settings\Favorites". איך אפשר להעביר את תיקיית/קובץ Bookmarks ל-"D:\My Settings\Bookmarks"?

פורסם

חיפוש.

לי בעצמי יצא לענות על השאלות הנ"ל כבר במספר ת'רדים ::)

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי מחיפוש, Firefox שומר את כל ה-Bookmarks בקובץ HTML אחד. אני לא יודע אם הבנתי נכון או לא.

עשיתי Export לכל ה-Bookmarks לקובץ HTML.

אני לא יודע איפה Firefox שומר את קובץ ה-Bookmarks המקורי שלו, ואיך להעביר אותו לתיקייה אחרת. :nixweiss:

פורסם

פיירפוקס שומר את הסימניות שלו בקובץ bookmarks.html שנמצא בתיקיית הפרופיל שלך, ביחד עם שאר הקבצים שיחודיים לך.

הדרך הפשוטה ביותר לגבות את הקובץ היא ליצא אותו לקובץ אחר: Bookmarks->Manage Bookmarks יכניס אותך למנהל הסימניות, שם בחר ב- File->Export ושמור את הקובץ בתיקיה החדשה. כדי לגרום לפיירפוקס להשתמש בקובץ החדש ולא בישן, רשום בשורת הכתובת about:config ולחץ על enter. הכתובת הזו מראה לך את כל ההגדרות של פיירפוקס בצורתן הגולמית. בשורת הפילטר, רשום bookmarks כדי לקבל את כל ההגדרות שמכילות את המילה הזו. אחת מהן אמורה להיות browser.bookmarks.file. הקש עליה פעמיים ושנה את ערכה למיקומו החדש של הקובץ, כולל שמו.

אם הערך הזה לא קיים, צור אותו ע"י לחיצה ימנית New->String, עם browser.bookmarks.file בשם ושוב המיקום ב- value.

לסיום, סגור את פיירפוקס ופתח מחדש כדי להתחיל לעבוד עם הקובץ במיקומו החדש.

פורסם
  • מחבר

תודה! 8)

אבל, למה זה כ"כ מסובך? :nixweiss:

דרך אגב, יש אפשרות להעביר את כל תיקית ה-Profiles למיקום חדש?

במידה ואני יוצר גיבוי לתיקיית ה-Profiles (יוצר עותק שלה בתיקיית Backup), מפרמט את המחשב ומתקין את Firefox מחדש, אז אני יכול להעתיק את תיקיית ה-Profiles שגיביתי לתיקייה "C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla\Firefox\", ו-Firefox יעבוד איתה בלי בעיה (הדבר חשוב במיוחד עבור תיקיית ה-extensions).

פורסם

כן, זה מה שעשיתי אתמול עם המחשב החדש, העתקתי את ה PROFILE מהמחשב הישן (שרץ בכלל על FF 1.0.3) למחשב החדש (שיש לו FF 1.0.6) והכל עבד חלק..

ועדיף את זה מהחרא של INTERET EXPLORER / OUTLOOK EXPRESS הדבילי, שאני אפילו לא יכול להעתיק את החשבונות מהמחשב הישן לחדש..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה! 8)

עשיתי גיבוי לתיקיות Mozilla ו-Thunderbird (לא ברור לי למה התיקייה Thunderbird לא נמצאת בתוך התיקייה Mozilla, כמו התיקיות Firefox ו-Sunbird).

יש לך מושג למה extensions כמו AdBlock לא עובדים ב-Firefox 1.06?

נ.ב.

אני צריך עזרה בנושא הבא:

הגדרת Mozilla Thunderbird עבור מספר חשבונות Gmail

פורסם

לא יודע, מוזר, תתקין מחדש אולי.. לי זה עובד פיקס..

פורסם

תודה! 8)

אבל, למה זה כ"כ מסובך? :nixweiss:

פיירפוקס נועד לפשט את העבודה עם מוזילה. אם השתמשת במוזילה seamonkey, בוודאי שמת לב לכך ששורה ארוכה של אפשרויות והגדרות לא מופיעות בתפריטים של פיירפוקס. כל מה שמשתמשים בו לעיתים רחוקות הוצא מהדפדפן. מי שבכל זאת צריך את האפשרויות האלו, יכול עדיין לגשת אליהן בדרך הגולמית, דרך about:config.

לא ברור לי למה התיקייה Thunderbird לא נמצאת בתוך התיקייה Mozilla, כמו התיקיות Firefox ו-Sunbird.

זו טעות. בהתחלה, הפרופיל של פיירפוקס (אז עוד פיניקס) גם לא היה תחת התיקייה Mozilla. המצב השתנה בין גירסה 0.9 ל- 1.0. רצו לעשות שינוי דומה בפרופילים של ציפורעם אבל פשוט שכחו. אולי בגירסה 1.1.

יש לך מושג למה extensions כמו AdBlock לא עובדים ב-Firefox 1.06?

אצלי זה עובד, אין לי מושג מדוע זה לא עובד אצלך. נסה לשאול בפורום של Adblock. מומלץ לבצע חיפוש קודם, סביר שמישהו אחר כבר שאל את זה ונענה.

פורסם
  • מחבר

לא יודע, מוזר, תתקין מחדש אולי.. לי זה עובד פיקס..

אני התקנתי את גירסה 1.0.6 של Firefox בפעם הראשונה, וכאשר ניסיתי להתקין את Adblock ו-extensions נוספים (רוב ה-extensions פועלים), קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שהגירסה שלי לא מתאימה.

באתר של Mozilla Update כתוב ש-Adblock מתאים לגירסאות 0.7-1.0.4 של Firefox.

אני יודע שאם מישהו התקין גירסה ישנה של Firefox, התקין עליה את Adblock ואח"כ עידכן אותה, אז ה-extension עובד. אבל, איך אני משיג גירסה ישנה של Firefox, ולמה זה לא עובד באופן נורמלי בגירסה החדשה?

פיירפוקס נועד לפשט את העבודה עם מוזילה. אם השתמשת במוזילה seamonkey, בוודאי שמת לב לכך ששורה ארוכה של אפשרויות והגדרות לא מופיעות בתפריטים של פיירפוקס. כל מה שמשתמשים בו לעיתים רחוקות הוצא מהדפדפן. מי שבכל זאת צריך את האפשרויות האלו, יכול עדיין לגשת אליהן בדרך הגולמית, דרך about:config.

ההתנסות הראשונה שלי עם Mozilla היא עם Mozilla Firefox 1.0.6. מה זה Mozilla Seamonkey? :-\

במידה ואני מתקין את Mozilla (לא Firefox), אז הוא מתקין לי רק את הדפדפן בלי תוכנת הדואר האלקטרוני ותוכנות אחרות? ???

האם ניתן להתקין על Mozilla את ה-Themes וה-Extensions שמיועדים ל-Firefox? :s05:

אתה יכול לציין יתרונות וחסרונות של Mozilla על פני Firefox? ::)

אני עדיין חושב שהיה אפשר לשים את כל האפשרויות שהוצאו מ-Firefox ב-GUI נוח לשימוש בתפריטים מורחבים המיועדים למשתמשים מנוסים. :cool2:

זו טעות. בהתחלה, הפרופיל של פיירפוקס (אז עוד פיניקס) גם לא היה תחת התיקייה Mozilla. המצב השתנה בין גירסה 0.9 ל- 1.0. רצו לעשות שינוי דומה בפרופילים של ציפורעם אבל פשוט שכחו. אולי בגירסה 1.1.

התקנתי את Thunderbird 1.0.6 (התקנה ראשונית) והוא לא שם את הפרופיל שלו בתיקקיה Mozilla. :nixweiss:

דרך אגב, למשתמשי ADBLOCK

http://forum.pierceive.com/viewtopic.php?t=37

תודה! 8)

הצלחתי להתקין את Adblock Plus. :xyxthumbs:

http://bene.sitesled.com/install.htm

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. אני ממליץ גם לבדוק דברים כאלו בפורומים של MOZILLA העולמי / ישראלי, או בתחנות IRC...

2. לגבי ה ADBLOCK אני לא יודע מה להגיד.. בטוח שאפשר לסדר את זה ע"י שינוי בתוך הקובץ (אתה יכול לחפש מידע על זה בגוגל), אבל זה קצת מסורבל.

3. SEAMONKEY זה ה MOZILLA הרגיל וישן (ה MOZILLA SUITE), זה כולל הכל... אין לזה יתרון כל כך, והרוב עברו כבר להשתמש ב FIREFOX / THUNDERBIRD...

4. חלק מה EXTENTIONS עובדים גם על MOZILLA חלק לא (כמו GREASEMONEY).

פורסם
  • מחבר

לגבי ה-Adblock, אני לא יכול להתקין את הגירסה הרגילה, אבל הצלחתי להתקין את Adblock Plus. עם זאת, עדיין קיימים extensions שלא עובדים אצלי.

איפה אפשר להשיג גירסאות ישנות של Firefox?

Mozilla Suite כולל גם תוכנת דואר אלקטרוני?

לפי תמונות מסך, ל-Mozilla יש ממשק משתמש תואם ל-Firefox, כך שאני מניח שההבדל העיקרי ביניהם הוא בתפריטים.

פורסם

איך אני משיג גירסה ישנה של Firefox, ולמה זה לא עובד באופן נורמלי בגירסה החדשה?

גירסאות ישנות זמינות כאן. למה זה לא עובד אצלך, שוב, שאל בפורום של Adblock.

האם ניתן להתקין על Mozilla את ה-Themes וה-Extensions שמיועדים ל-Firefox? :s05:

בד"כ לא.

אני עדיין חושב שהיה אפשר לשים את כל האפשרויות שהוצאו מ-Firefox ב-GUI נוח לשימוש בתפריטים מורחבים המיועדים למשתמשים מנוסים. :cool2:

לדברים כאלו יש הרחבות. מי שרוצה, מתקין.

התקנתי את Thunderbird 1.0.6 (התקנה ראשונית) והוא לא שם את הפרופיל שלו בתיקקיה Mozilla. :nixweiss:

לא הבנת. בקרן מוזילה רצו לעשות את השינוי לפני גירסה 1.0, כדי להקטין במידת האפשר את הפגיעה במשתמשים שחיכו לגירסה זו לפני ההתקנה. בשואש הם ביצעו את השינוי בזמן, אבל בציפורעם הם שכחו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים