פורסם 2005 ביולי 2520 שנים שלום לכולם!!היום התחברתי בשעה טובה ליס... אבל לא מצאתי את ערות AXN שהייתי בטוח שיש אותו ביס...האם באמת אין את הערוץ הזה ביס או שבטעות דילגתי עליו? ? ? :s05:
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אני באמת לא מבין אותךהיו לך שתי אופציותלאחת קוראים www.yes.comלשניה קוראים *2080ומשום מה אתה החלטת לבחור באופציה נסתרת מספר 3 שנקראת www.hwzone.co.ilלמה?
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר אני באמת לא מבין אותךהיו לך שתי אופציותלאחת קוראים www.yes.comלשניה קוראים *2080ומשום מה אתה החלטת לבחור באופציה נסתרת מספר 3 שנקראת www.hwzone.co.ilלמה?אז אני אגיד לך....האתר של יס משום מה לא עולה לי.....ומי יתקשר עכשיו למוקד???חוץ מזה.... זה מפריע לך ששאלתי את זה פה?
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים תכלס הוא צודק, למה לחכות 10 דקות בטלפון כשאפשר לקבל תשובה בפורום תוך דקה ו-2 שניות.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים תכלס הוא צודק, למה לחכות 10 דקות בטלפון כשאפשר לקבל תשובה בפורום תוך דקה ו-2 שניות.או לקבל תוך שניה מהאתר!http://www.yes.co.il/sales/sy_channels.asp
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים תכלס הוא צודק, למה לחכות 10 דקות בטלפון כשאפשר לקבל תשובה בפורום תוך דקה ו-2 שניות.לבזבז 10 דקות vs. ת'רד של בדיחות עליךהמממראי ראי שעל הקיר, מה הבחירה הטובה בעיר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.