פורסם 2005 ביולי 2520 שנים הבעיה היא שיש יותר מידי בהירות וגם לא רואים טוב אבל אחרי שפירמטתי את המחשב הכל היה טוב ואז התקנתי Windows Media Player ואז פיתאום לא רואים בכלל טוב אפילו התקנתי מקודדים ולא עזר מה זה רק בגלל Windows Media Player זה עושה לי ככה אני לא עוד פעם היפרמט את המחשב בגלל זה בבקשה מישהו אני כבר נואש ניסיתי הרבה דברים והבהירות לא קשורה למסך שלי ועוד דבר במצב בטוח רואים טוב לא יודע למה אם מישהו יודע בבקשה הנה כמה תמונות שצילמתי איך רואים: תודה מראש
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר מה זאת אומרת אקולייזר וזה בכל תוכנה עושה לי ככה אפילו שאני רוצה לראות טלויזיה דרך התוכנה WINDVR3 ודרך אגב אף פעם לא היה לי דבר כזה בבקשה מה אני יעשה
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר הגירסא הדרייבר של הכרטיס מסך שלי היא: ואיך זה קשור לכרטיס מסך? אה ועוד דבר חדש שגילתי זה גם במשחקים זה עושה לי ככה שיש נגיד סרט שמסופר על משהו וכו... בקיצר כל מה שקשור לסרטים לא רואים טוב :-\ בבקשה אני נואש מה אני יעשה אחי רוצה לראות סרטים ומה אני יגיד לו לא רואים טוב :'( בבקשה הוא משגע אותי :-\
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים אם היית עושה חיפוש היית רואה שלא רק לך יש את הבעיה הזאת.. הבעיה נוצרת בגלל הדרייבר של הכרטיס מסך.. אני יודע יש שיש אפשרות לתקן את זה על ידי שינוי קל של ההגדרות שם אבל אני לא זוכר בדיוק מה צריך לשנות אז או שתחכה לעוד תגובות או שפשוט תוריד גרסה של דרייבר יותר ישנה כמו 77.30 היא מעולה והיא לא תעשה לך שום בעיות.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים תעשה את מה שכתוב בדיון הזה והבעיה תיפתר:http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=626064
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.