עבור לתוכן

פתרונות לרוב הבעיות בבאטלפילד 2 ועוד כמה דברים שימושים.

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז לפי מה שראיתי כאן לרוב האנשים שרכשו את באטלפילד 2 יש בעיה ואני מקווה לעזור לכם לפתור אותה.

ראשית כל תמחקו את המשחק לחלוטין שלא יהיה לו אפילו מיני קובץ של זכר, כלום.

1) תתקינו אותו דרך הדיסק דיוידי שרכשתם.

2) סיימתם להתקין?, כנסו למשחק שימו על ההגדרות הכי נמוכות שיש גם אם יש לכם geforce 6800gt או x850xt ושחקנו נגד בוטים. המשחק פועל הכל טוב?, עברו לשלב הבא.

3) כדי שתוכלו לשחק ברוב הסרברים עליכם לעדכן את המשחק בעזרת פא'ץ שיצא לא מזמן 1.02 את הפא'ץ ניתן להוריד מכאן:

http://pub.mgamers.co.il/downloads/bf2/patch/bf2patch_v_102.exe

לכל אלה שהתקינו את הפא'ץ והוא עשה להם הודעת שגיאה בסופו שיעשו את הדבר הבא:

תורידו את הקובץ שנמצא למטה:

http://pub.mgamers.co.il/downloads/bf2/patch/bf2_102_by_mgamers.rar

ועכשיו פשוט תעתיקו את כל הקבצים שיש בתוך הקובץ ראר יחד עם התיקיה פא'ץ לכונן הראשי שלכם שבוא מותקן באטלפילד בד"כ כונן c.

כנסו כעת אל התיקיה ולחצו פעמים על הקובץ Run_Patch.bat. הוא יריץ כל מיני הודעות במשך בערך 5-10 דק' והמשחק יעודכן לכם.

יש לציין שהבעיה הנ"ל נגרמת בעיקר לבעלי וינדוס XP בעברית.

4) התקנתם את הפא'ץ סופסוף אין לכם הודעת שגיאה, יפה כנסו למשחק וודעו ששוב ההגדרות הם על הכי נמוך וכנסו לסרבר עם פינג נמוך, לא יותר מ-160!.

אני אישית ההיתי ממליץ לכם למיין את הרשימה לפי:

א. רק שרתי רנקד (הם בד"כ הכי יציבים וטובים וגם כמובן רנקד)

ב. שרתים בלי סיסמא (במילא אתם לא תיכנסו לשרתים עם סיסמא אז נוריד את העומס על הרשימה)

ג. שרתים פופולארים (שרתים של 16,32,64 שחקנים שהם שרתים ריקים לא נראה לי שתיכנסו אליהם נכון ויש המון כאלה אז בוא נוריד גם את זה)

ד. לא שרתים מלאים

ה. שרתים עם pb** (תוכנה מיוחדת נגד צ'יטירים) לרוב השרתים יש את התוכנה..

** שמתי לב שהרבה ממכם התלוננתם שהמשחק מעיף אותכם מכל מיני שרתים כי הוא אומר לכם שאין לכם את התוכנה (punkbuster שמה המלא) או שהיא לא מעודכנת. לגבי הבעיה הראשונה כנסו להסרה\הוספה של תוכנה לכו לבאטלפילד 2 לחצו הסר\עדכן. יופיע לכם מסך בחרו באפשרות של לעדכן את המשחק שם תופיע אפשרות של להתקין את התוכנה ועוד איזה תוכנה נוספת שהיא לא חשובה לנו אתם יכולים לבטל אותה או להשאיר אותה לא חושב.

במידה ויש לכם את השגיאה השניה כנסו לאתר הבא :  www.punkbuster.com שם אמור להיות הסברים איך לעדכן את התוכנה, לא הצלחתם?

תורידו את התוכנה מכאן: http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe

תתקינו אותה באיזה כונן שבא לכם, ממולץ כונן הראשי שלכם. סיימתם להתקין, הופיע לכם מסך כזה מיוחד?, כנסו להוספת משחק כנסו לתיקיה שבא התקנתם את באטלפילד תוסיפו את המשחק ולחצו על עדכון. לא מבטיח לכם שזה יעבוד לחלק עבד לחלק לא עבד אבל בהחלט שווה לנסות.

בכל אופן השרתים שנמצאים עם הגרסא החדשה של התוכנה הם מועטים מאוד וגם לי אין את העדכון שלה ורוב השרתים לא עושים לי את הבעיה הזאת אלו רק שרתים בודדים.

5) המשחק נתקע ולא נכנס לי עושה מסך שחור בלה בלה.

א) תבדוק את הדרישות מערכת של המשחק ייתכן מאוד שהמשחק  כבד מידי בשביל המחשב שלך

512mb זכרון פנימי מינימום

1.7 ghz של מעבד מינימום

כרטיס מסך עם לפחות 128 מגה זכרון 64 מגה לא יעבוד!

המשחק לא פועל על כל סדרת גיפורס 4 וגם על ati 9200/9250 (זה לפי מה שאני בדקתי) ובקשר לג'יפורס אני בטוח.

ב. המידה והמחשב שלך כן עונה על הדרישות ועדין יש לך את הבעיה אז יכול להיות שיש לך בעיית חומרה נסה לבדוק את המחשב כן כן גם לי זה היה ככה תתפלאו, דום 3 עבד מ-ע-ו-ל-ה, פאקרי? גם עבד טוב, אלף לייף גם בכלל לא רע. כן אבל משום מה באטלפילד 2 נתקע ולא הפסיק לעשות בעיה ריסט הוציא לי בעיה מזורגגת של vpu משהו כבר לא זוכר שכל שניה הוציאה אותי מהמשחק ושההיתי חוזר ראיתי את עצמי כבר מרוסק ומה לא.

שלחתי את המחשב 1,2,3,4,5,6,7, פעמים לתיקון אמרו אין בעיה חזרתי עדין היתה בעיה החליפו לי את כל החלקים במחשב והבעיה כאילו לא היתה.

כנראה הייהת לי בעיה עם הכרטיס מסך ועם התיאום של הזכרונות כי בגלל המשחק נאלצתי להוסיף עוד 512 מגה זכרון.

ג. שלחתם אתם גמורים כבר לא עוזר?, נסו לפרמט ולעשות הכל מחדש, וממולץ ושוב ממולץ לאחר שסיימתם להתקין את הוינדוס להתקין כמה שפחות תוכנות מעמיס נורא על הוינדוס וגם ככה המשחק דורש מספיק לא צריך להעמיס בנוסף לכך תתקינו את התוכנות הבסיסיות בדקו שמהשחק עובד ואח"כ תתקינו את השאר..

ד. לא עזר, באמת שאני אז כבר לא יודע מה להגיד לכם אבל בכל זאת תכתבו כאן את הבעיות והכל ואני ינסה לעזור.

כמה דברים נחמדים לבאטלפילד 2:

http://bf2s.com - אתר של הסטטוס שלכם בבאטלפילד 2 מראה לכם הכל כמה זמן בדיוק שיחקתם במשחק על השניה, כמה אנשים הרגתם בכללי, כמה אנשים הרגתם עם סכין\אנטי טנק\ אקדח\רימון וכמה פעמים הרגו אותכם עם זה. מה המפה שאתם הכי משחקים בא כמה זמן שיחקתם כקומנדור כמה אנשים הרגתם עם מטוס כמה הרגו איתכם בקיצור ה-כ-ל רק יש לציין שכל הנתונים נאספים רק במידה ושיחקתם בשרתי רנקד אם שיחקתם בשרתים רגילים או נג דבוטים במשחשב זה לא ייחשב. כדי לראות את הנתונים עליכם ולהראות גם לחברים שלכם כתבו בצד של האתר איפה שכתוב player באנגלית את הניק שלכם וראו את כל הסטטוס שלכם.

רשימת סרברים ישראלים למשחק וכל הפרטים עליהם, אני ההיתי ממליץ לכם להיכנס לאמגיימס כי הוא הכי פופולארי.

סרבר #1

שם הסרבר: BattleField 2 By Mgamers.co.il

כתובת הסרבר: 80.179.153.17:16567

מספר שחקנים מקסימלי: 26

גודל מפה: 32, 16 שחקנים (משתנה בהתאם לכמות השחקנים שיש בשרת אחרי כל סיבוב)

גרסא: 1.02

שעות פעילות: 24 שעות ביממה

שעות עומס: כל יום בין השעות 14:00-17:00 ובין השעות 20:00-23:00 **

האם השרת רנקד (Ranked): לא

מיקרופון: יש

המפות שמשחקים בסרבר:

מודים: אין כרגע

השרת נכון לעכשיו: פעיל

סרבר #2

שם הסרבר:

כתובת הסרבר: 212.143.246.65:16567

מספר שחקנים מקסימלי: 32

גודל מפה: 32 שחקנים

גרסא: 1.00

שעות עומס:

מיקרופון:

המפות שמשחקים בסרבר:

סרבר #3

שם הסרבר: NetPlay

כתובת הסרבר: 82.80.250.235:16567 

מספר שחקנים מקסימלי: 64

גרסא:

שעות עומס:

מיקרופון:

המפות שמשחקים בסרבר:

השרת נכון לעכשיו:

סרבר #4

שם הסרבר: Quake.co.il

כתובת הסרבר: 80.179.151.70:16567 

מספר שחקנים מקסימלי: 64

גרסא: 1.00 (יכול להיות שישודרג בקרוב ל-1.02)

שעות עומס:

מיקרופון:

המפות שמשחקים בסרבר:

אם אתם רוצים לראות מפגשים וכו' שעושים בשרתים כנסו לפורום של באטלפילד ב- www.gamer.co.il שם קובעיםן הרבה מפגשים בכל אחד מהשרתים הנ"ל ובמיוחד באמגימרס. בכללי יש שם המון מידה על מודים\עדכונים\עזרה וכו' על המשחק.

• תגובות 88
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לשחק את המשחק הזה רק נגד אחרים באינטרנט???

ולמי שאין אינטרנט?

פורסם

יש מצב סינגל פלייר אבל זה רק נגד 16 אנשים במפה וזה ממש דפוק. (אין מטוסים וכו...)

מי שאין לו אינטרנט שלא יקנה את המשחק.

היום לכל אחד צריך כבר להיות בבית אינטנרט מהיר לפחות. ומה עם Wrold Of Warcraft? אחד שרוצה לשחק בו חייב אינטרנט מהיר וכרטיס אשראי בין-לאומי.

פורסם

אחי אתה תותח!!! סידרת פה מלא דברים... אני בטוח שזה יעזור לאחרים...

פורסם

יש לכם איזו שטיה להכנס ישירות לסרברים דרך The All-Seeing Eye ? ... ראיתי באיזה שהוא מקום שיש דרך אבל אני לא זוכר איפה זה

פורסם

יש לכם איזו שטיה להכנס ישירות לסרברים דרך The All-Seeing Eye ? ... ראיתי באיזה שהוא מקום שיש דרך אבל אני לא זוכר איפה זה

מה הבעיה?

אתה מוסיף את המשחק "installed games" עושה רענן ומפעיל סרבר

פורסם

פעם זה לא היה נכנס ישירות לסרבר... עכשיו משום מה כן אבל יש בעיה אחרת , זה משנה לי את הרזולוציה בחזרה ל 1024x... במקום ל 1280... :bash: כשאני נכנס דרך זה מה שנותן לי גרפיקה מסריחה בטרוף

פורסם

לי זה לא קורה.

תנסה להוריד גירסא חדשה אולי או שתחפש אולי משהו בהגדרות

פורסם

זה בגלל הבאג במשחק שלא מאפשר (לרוב לבעלי מסך LCD דווקא) להגיע לרזולוציה של 1280* כך שאני עוקף את זה בכך שאני מכריח אותו לעבוד על רזולוציה כזאת בשינוי משהו בקיצור דרך אבל דרך הASE זה לא עובד

פורסם

אני לא מאמין,המשחק לא רוצה להיתחבר לחשבון שלי משום מה

אולי יש בעיה בשרתים?

פורסם

לא מתחבר גם אצלי. אני מנסה כבר מ20:00.

אני לא מאמין ששילמתי 200 שקל על פיסת הזבל הזו. אחלה משחק, רק כשהוא עובד. ומתי זה קורה?.

גם אין תמיכה ברזולוציות widescreen, מרגיז.

תשוו את זה למקצוענות של Blizzard, למשל. BF2 מרגיש "מתפרק" לגמרי, פשוט תוכנה גרועה.

וחבל, חבל מאוד.

פורסם

זה לא עבד לך כי צישהו פרץ לשרתים שלהם ב- EA ודפק את הרנקים ככה שכל אחד יכל לפתוח את כל הנשקים, א ז הם ניסו לתקן את זה ולכן הם הורידו את השרת.

פורסם

הורדתי את הפאצ 1.02 וזה רושם לי PACTHING FALILD

הורדתי את התיקון של הפאצ ואני לוחץ על ...

Run_Patch.bat

ולא קורה כלום ! איך אני מתקין את הפאצ ?

פורסם

אחי אתה בטוח שהקישור שנתת הוא ל 1.02??

כי בהתקנה הוא מראה 1.01

פורסם

בבקשה שמישהו יעזור לי.....

אני לא יכול לשחק בשום סרבר ישראלי וגם הפאצ לא מותקן טוב.... כי צריך 1.02

מזה אני נכנס למשחק וזה רושם לי שיש בעיות בחיבור וזה יוצא... מזה המשחק המעפן הזה ? סתם קניתי אותו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים