פורסם 2005 ביולי 2420 שנים וגם אני רוצה לדעת איך אני עושה את המשימה עם ריידר הזה שאחרי שעשיתי משימה עם מכונית משוריינת כזאת והלכנו לבית שיש בו מישה ישן ואסור להרעיש יותר מידי ואז לקחתי משם את התחמושת ושסיימתי את המשימה הכנסתי את המשאית למוסך כזה ואז אמרו לי שאני יכול לשדוד בתים בלילה וגם אם אני רוצה לעשות משימה עם ריידר בקשר לשוד כלשהו עם המכונית הזאת איך אני עושה את כל הדברים האלה בבקשה עזרה? תודה!
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אתה לוקח את המשאית השחורה היא עומדת במקביל למכון כושר בשעות הלילה והיכן שמסומן בחץ צהוב אתה נכנס וגונב
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים "מישהו יכול לאמר לי איך אני פורץ לבתים בלילה לא הצלחתי ?"אממ אני מציא לך לקנות נעלים שקטות של נייק וגם פורץ מנעולים יכול לעזור אל תשכח לקחת איתך נשק כל שהוא למיקרה חרום:1. תפס לחלון או למירפסת של הבית שעליו אתה רוצה ליפרוץ, תוודה שזאת שכונה שקטה וחשוכה שלא יתפסו אותך.2. תחנה את האוטו לייד המקום ככה יהיה לך יותר קל להעביר עליו דברים.3. עדיף שיהיה לך חבר באוטו זה יקל על השוד\פריצה.4.תלבש בגדים שחורים וכובה גרב על הראש שלא יוכלו לזהות אותך הדיירים.5.במיקרה של הזעקה\מישטרה תמיד שיהיה לך תוכנית ב'.בהצלחה.
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים "מישהו יכול לאמר לי איך אני פורץ לבתים בלילה לא הצלחתי ?" אממ אני מציא לך לקנות נעלים שקטות של נייק וגם פורץ מנעולים יכול לעזור אל תשכח לקחת איתך נשק כל שהוא למיקרה חרום: 1. תפס לחלון או למירפסת של הבית שעליו אתה רוצה ליפרוץ, תוודה שזאת שכונה שקטה וחשוכה שלא יתפסו אותך. 2. תחנה את האוטו לייד המקום ככה יהיה לך יותר קל להעביר עליו דברים. 3. עדיף שיהיה לך חבר באוטו זה יקל על השוד\פריצה. 4.תלבש בגדים שחורים וכובה גרב על הראש שלא יוכלו לזהות אותך הדיירים. 5.במיקרה של הזעקה\מישטרה תמיד שיהיה לך תוכנית ב'. בהצלחה. :lol:
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים "מישהו יכול לאמר לי איך אני פורץ לבתים בלילה לא הצלחתי ?" אממ אני מציא לך לקנות נעלים שקטות של נייק וגם פורץ מנעולים יכול לעזור אל תשכח לקחת איתך נשק כל שהוא למיקרה חרום: 1. תפס לחלון או למירפסת של הבית שעליו אתה רוצה ליפרוץ, תוודה שזאת שכונה שקטה וחשוכה שלא יתפסו אותך. 2. תחנה את האוטו לייד המקום ככה יהיה לך יותר קל להעביר עליו דברים. 3. עדיף שיהיה לך חבר באוטו זה יקל על השוד\פריצה. 4.תלבש בגדים שחורים וכובה גרב על הראש שלא יוכלו לזהות אותך הדיירים. 5.במיקרה של הזעקה\מישטרה תמיד שיהיה לך תוכנית ב'. בהצלחה. :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים באמת שאני לא יודע ממה לצחוק יותר, מהשגיאות כתיב או מהטיפשות של מה שרשמת אם אתה צוחק על שגיאות כתיב בדוק קודם שאין לך כאלה...
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים איי יפה הקטע עם השגיאות כתיב הרג אותי^^ לא יפה לצחוק על שגיאות כתיב, בסוף אתה יצאת מפגר :]
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אם אתה צוחק על שגיאות כתיב בדוק קודם שאין לך כאלה... that was obviously intended
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.