פורסם 2005 ביולי 2420 שנים שלום קניתי כונן DVD של LG דגם: GDR-8163B 16X-DVD 52-CD-ROM עכשיו קיבלתי עם זה דיסק .... עכשיו האם אני צריך להתקין אותו ? (כמו שאמרו לי בחנות) ? כי הכנסתי דיסק סי רום והוא עובד..... השאלה אם אני יכניס דיסק של די וי די (של משחק..) הוא יקלוט ?.. נ.ב כרגע אין לי דיסק DVD ... יהיה לי בקרוב... להתקין או לא להתקין ? תודה!
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר אנ י יודע שזה יקלוט דיסקים DVD....אבל אני חייב להתקין את הדיסק כדי שזה יקלוט דיסקים של DVD ? או שהדיסק זה סתם ?כי כרגע אני מכניס דיסקים של סי די רום והם פועלים
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אתה לא צריך להתקין כלום,הדיסק שנתנו לך זה בטח איזה powerdvd או משהו,לצפייה בסרטים.
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים קודם כל קיבלת את הדיסק בתוך הקופסא של הצורב או שהם נתנו לך?בכל מקרה מה רשום לך על הדיסק
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר האא הנה רשום עליו....CYBERLINK POWER DVD 5 אז אם אני רוצה לשחק... במשחק שדורש כונן DVD אני צריך להתקין את זה ?
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אבל תתקין אותהכדאי שתהיה לך תוכנה לניגון DVD חוץ מהWMPחוצמזה שהיא אחלה תוכנה לניגון.למרות שיש כבר גירסה 6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.