עבור לתוכן

הרכבת מאוורר על גבי לוח GA-K8NF-9

Featured Replies

פורסם

שלום,

זה המחשב הראשון שאני מרכיב לבד ונקלעתי לבעייה בהרכבה של המאוורר שהגיע ביחד עם המעבד s-939.

קיבלתי משחה, פלטה, גוף קרור ומאוורר.

הבעייה התחילה כאשר ניסיתי לחבר את המאוורר ללוח לאם. לא היה תבריג על הלוח אם בשביל לחבר את המאוורר, כל מה שמצאתי היו פפקים לבנים שאותם לא הצלחתי להסיר (אני חושב שמתחת לפקקים נמצאת ההברגה, אבל אני ממש לא בטוח ולא מעונין לגרום נזק ללוח).

האם יש למישהו ניסיון בהרכבה של מאוורר על הלוח אם הספציפי שלי? ואם כן, איך מרכיבים ומה עושים עם הפלטה?

תודה

פורסם

אמור להיות ליד הסוקט של המעבד מין 3 פינים בולטים, לשם תחבר את החוט שקיבלת עם המאורר של המעבד, אם אתה רוצה עוד עזרה תצלם את המקום ואני אדריך אותך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין לי בעייה בחיבור המאוורר למקור מתח. הבעייה היא איך לחבר את המאוורר ללוח אם עצמו.

כרגע אין לי מצלמה דיגיטלית אז יהייה לי קצת קשה לצלם את הלוח אם (בנוסף המחשב גם לא לידי ברגעים אלו). אם הבעייה לא תיפתר עד סוף השבוע, אז אני אנסה לצלם

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה על התמונה, ככה נראה הלוח שלי.

האם אני אמור פשוט להושיב איך שהוא את התושבת קירור וזה אמור להיתפס או שאני צריך להבריג משהו? (את זה לא הבנתי מהתשובה של Vatos-Locos).

כי אני לא הצלחתי, בתמונה ניתן לראות שני ברגים (משני צידי המעבד שמחברים את ריבוע הפלסטיק השחור ללוח אם. שמה, לפי דעתי, התושבת של הגוף קירור הייתה אמורה להיכנס. עושה רושם שיש לי בעייה ווכנראה אין מנוס מלצלם את החלקים השונים כי אני חושש שאני צריך לפרק את אחד אחלקים מהגוף קירור או שהמאוורר לא מתאים ללוח אם. (בלי תמונות אני חושש שלא תוכלו להדריך אותי איך לחבר, כי כנראה לא אמורים לפרק את "הפקקים" הלבנים אצלי בלוח אם, זה מה שמחבר את התושבת של הגוף קיררור ללוח אם).

תודה

פורסם

אתה רואה את הפינים האלה בצדדים, הגוף קירור פשוט נתפס עליהם מלמטה

יש לך ידית מפגרת כזאת בצד שאתה פשוט תופס את הגוף קירור בצדדים.

פורסם

מה שמבלבל אותך כנראה זה שהלוח בא כבר עם תושבת לגוף קירור וגם הגוף קירור בא עם תושבת משלו..... פשוט תעיף את הפלסטיק שהגיע עם הגוף קירור שלך ובעזרת התפס ברזל (חתיכת ברזל בצורה של האות 'ח') תחבר אותו לתושבת הפלסטיק.

את הפקקים הלבנים אל תסיר זה חלק מהתושבת. כמו כן אל תשכח למרוח את המשחה התרמית רק אחרי שראית שאתה מצליח לחבר את הגוף כמו שצריך.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים