עבור לתוכן

יש שיפור גדול בין SATA ל-SATA II?

Featured Replies

פורסם

רק עכשיו קראתי בפורום מפרטים שייצא כבר STA II! אני בדרך כלל מעודכן עם יציאת חומרה חדשה, אבל משום מה הפעם פיספסתי את החדשות :-\.

רציתי לדעת אם יש שיפור גדול בביצועים בין SATA לבין SATA II? מה החידושים ב-SATA II?

פורסם

אין שום חידוש בין PATA/SATA/SATAII.

למעשה יש HD שיותר מהירים בגירסת ה-PATA שלהם (לעומת SATA/II).

SATA מאופיין בכבל יותר צר ולכן לכאורה משפר את זרימת האוויר במארז, מבחינת ביצועים...ההבדל זניח אם בכלל קיים.

פורסם

BS

This is true for SATAI but not for II

פורסם

ואני מאמין שיש לך ביסוס כשאתה אומר את זה?

אולי תוכל להסביר לי מה בדיוק השיפור בין SATA ל-SATAII?

(ואל תגיד לי קצבי העברת נתונים גבוהה יותר משום ההמנגנון המכני של אף-אחד מהדיסיקים הקשיחים היום (לא אפילו ה-RAPTOR המהיר) לא מנצלים אפילו את מלוא רוחב הפס שמציע ממשק ה-PATA ה"מיושן").

פורסם

לSATA II אחת מהפיצרים הוא משהו גדול... שמגביר את המהירות (למעשה פשוט יותר יעיל) שנקרא NCQ = NATIVE COMMAND QUEUE

אבל זהו בעצם... לא תרגיש למען האמת בהרבה הבדל בהרדיסיקים הסטנדטים בין PATA וSATA לSATAII

פורסם

So explain how does the 7200rpm SATAII is even to the mighty raptor and some times even getting past him?

פורסם
  • מחבר

לפי הביקורת של OC CLUB יש הפרש ביצועים גדול בין בין סוגי הכוננים, והם ממליצים לקנות SATA II:

Conclusion

My overall thoughts are that I plan on waiting in line to buy a few more of these drives! I cannot imagine what RAID 0+4 would be like! This is one of the many reasons to make sure you are using one of the latest motherboards! SATA II has to be an option on your motherboards chipset to see any kind of performance increase like we have witnessed here. These are miracle drives considering that they almost double the performance of the Raptor especially with larger files. For approx $135 street price you need to go out and grab a couple of these drives for your NF-4 board! ClubOC recommended

!

הם עשו השוואה מול הראפטור. לא ממש קראתי את הכל, רק את הסיכום בסוף. מקווה שלא טועה ושהם התכוונו למשהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים