פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אממםכשהייתי בגרמניה אז שיחקתי שם את המשחק הידוע UNOזה כמו טאקי רק עם כמה חוקים שוניםהקיצר אני מת להשיג את המחשק הזה במחשב כמו שיש את היאקי טאקימישהו יכול למצוא לי אותוכי כל מה שמצאתי זה משחקים מגעילים שנראים כמו לבבותפליז אם מישהו יכול למצוא לי משהו שנראה כמו יאקי טאקי אז תודה רבה
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים Race לא דומה בשום צורה לטאקי.... אבל הייתה לי גירסה שלו במחשב בשם Mile bones.
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים ניצן אתה פשוט לא יכול להניח לאונו הזה....ועדיין לא הסברת לי מה לעזאזל ההבדל בין טאקי לאונו (ולא "זה דומה אבל אונו יותר שווה" לא נחשב הסבר טוב...)
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר הנה ההבדלים:בטאקי כשאר למישהו יש קלף אחד הוא אומר "אחרון" ובאונו הוא אומר "אונו" ואם באונו הוא סיים את המשחק הוא אומר "אונו אונו", אחרת הוא לוקח כמה קלפיםבאונו אם מישהו שם קלף שיש לך [נגיד 3 אדום, ולך יש 3 אדום] אתה יכול לשים אותו למרות שזה לא התור שלךאם מישהו שם את הקלך 6 אז כולם צריכים לשים את היד על החבילה והאחרון ששם צריך לקחת 2 קלפיםיש בUNO קלץ שהוא +4 והוא גם מחליף צבע, זה הקלף הכי טוב במשחקאין קלף כמו טאקי במשחק אונויש קלף של להחליף קלפים ומי ששם אותו בוחר עם מי להחליף, שבניגוד לטאקי שבו כולם מחליפים קלפיםונראה לי שזהויש מצב שיש עוד כמה שינויים
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אתה יכול להתקין את זה על EGGDROP ושחק איתו ב IRC פעם חבר שלי מחו"ל התקין על שלו והיינו משחקים הרבה.. (הינו איזה 4 בדרך כלל אבל לפעמים גם יותר) אם אין לך עם מי לשחק אתה יכול לשחק גם נגד הבוט הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.