עבור לתוכן

המחשב פשוט קופא באמצע משחקים מה לעשות???

Featured Replies

פורסם

כאשר אני משתמש במחשב רגיל בלי להכנס למשחק כלשהוא המחשב עובד חלק בלי תקיעות אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהוא יש לי פשוט קיפאון של המסך ושל המחשב לפעמים זה משתחרר אבל אחרי כמה שניות\דקות הוא שוב קופא ורוב הפעמים הוא פשוא נתקע בבקשה עזרה

נ.ב

אני יודע שכבר פתחו נושא דומה לשלי אבל שלי קורה רק במשחקים אז אין לי מושג מה לעשות

דרך אגב זה קרה לי עכשיו לאחרונה לאחר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס xp

תודה מראש לכל העוזרים

:)

ואווו משהו חדש זה לא רק במשחקים זה גם פעם ב... קופא גם שאני לא משחק ככה סתם מגיד גולש באינטרנט D:

מעבד : intel 2.00 ghz

לוח אם: via 533 mhz

זיכרון: 256 ddr 333 mhz

כרטיס מסך: geforce mx 440 64 mb

פורסם

כנראה שבעייתך נובעת מחום הנוצר מעומס על רכיבי המחשב שמתחילים לעבוד באינטנסיביות בזמן הפעלת משחקים, או שפשוט ימי הספק שלך ספורים.

פתח את המארז ובדוק שכל המאווררים פועלים (גם של המעבד ושל הספק).

בדוק עם תוכנה (Everest לדוגמה) את הטמפרטורה במחשבך ועדכן אותנו.

פורסם

מתי פעם אחורנה ניקית את המחשב? (מאוררים/גופי קירור/מארז)?

פורסם

בנוסף לבדיקת הטמפרטורה מומלץ לבדוק גם מתחים ויציבות.

מתחים תוכל לראות על ידי כל תוכנת ניטור פשוטה (סנדרה ספידפן אוורסט...).

יציבות תוכל לבדוק על ידי תוכנות כמו prime95 (יש לך אפשרות לבדוק רק את המעבד, רק את הזיכרון, ובדיקה כללית של רוב המערכת).

מומלץ להריץ את הבדיקות לכמה שעות.

אם בכל זאת הכל נראה תקין זה יכול בסופו של דבר להיות בעית דרייברים ודברים בסגנון, אבל מומלץ קודם לבדוק את הדברים האלה.

פורסם

לדעתי זאת סתם בעיית חום שנובעת מאבק(מאווררים תקועים) וכל מיני שטויות כאלה שנכנסים למארז (למשל לי המחשב קרס כל לילה עד שניקיתי אותו,לא החדש הישן :) )

פורסם

זה רק מאבק שעושה את המחשב שלך חם מדי ואז פתהום הוא נתקע לכמה דקות זה כמו בנאדם שרץ עים 50 קילו על הגב הוא כל כמה דקות יעצור לנוח

תנקה אבק תשמן מאוררים :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים