עבור לתוכן

ירידות בטמפ'

Featured Replies

פורסם

ה 1.4 שלי עובד על 54-58 מעלות ו 63-64 ב FULL LOAD !!!

אבל המחשב שלי בתוך מזוודה !!! הבורד על 26-28 !!!

אה דרך אגב עם טוסטר הוא מגיע ל 68-70 !!!

ואי מצב שמעבד ירד מתחת לטמפרטורת החדר עם מאווררים הרי שמאווררים כולה מעבירים אוויר ממקום למקום !!

זה הכל !!!

• תגובות 37
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו פה מוכן להגיד לי איפה אני יכול לפרסם תמונות/צילומי מסך ואז נמשיך להתווכח על טמפ' המעבד?

המעבד דרך אגב הוא P3 733Mhz

וכבר ציינתי שלא משנה מה תגידו וגם אם לא תאמינו בנתיים זאת עובדה!

מספר תוכנות מראות לי את הטמפ' שאני מדבר עליהם וברגע שאני סוגר את המאווררים הגדולים (הם מחוברים ישירות לחשמל!) הטמפ' עולות למצב נורמאלי!

איפה אפשר לשים תמונות ואיך? (ואל תשלחו אותי לאיזה אתר Lame שצריכים אישור כניסה דומה לשל הפנטגון ולמלא כמות טפסים כמו בביטוח לאומי - ותגידו לי שם!)

פורסם

תיצור חברות בנענע, ותפתח לך שם אתר שהם נותנים לכל החברים.

מה שטוב בהם זה שהם מאפשרים Hot Linking לקבצים בשרתים שלהם, ואני מקווה שהם ימשיכו כך.

פורסם

הנה דוגמה (ואחר כך גם הסבר) איך ניתן לקרר חפץ עם אוויר לטמפרטורות שהן מתחת לטמפ' אויר עצמו :

תדמיינו שאתם נוסעים במכונית בנגב בכיץ, טמפ' אויר 40 מעלות. אתם נוסעים במהירות נניח 120 קמ"ש, אם תוציאו יד מהחלון נכון שהיא תתקרר (תרד מתחת לטמפרטורת הגוף - 36 מעלות). אותו דבר קורה עם מעווררי חדר רגילים.

הסבר:

תכונה פיזית של רוב החומרים היא כאשר חומר מתקרר, הוא מתכווץ. אותו דבר קורה גם בהפוכה - אם דוחסים חומר (ברוב המקרים גז), החומר יתקרר(חנקן נוזלי קרררר). לכן כאשר אתם מוצאים את היד מהחלון, אתם דוחסים את האויר  הפוגע ביד וכתוצאה מכך הוא מתקרר וגם מקרר לכם את היד.

אחרי כל ההסבר הזה אני אדיין לא מאמין לבחור הזה, אלא אם כן יש לו מעוורר 120mm עם מתאם, שעובד ב-25000rpm. ;)

cwm1.gif

נ.ב.

הטמפ' שלי 47/27( full load ( seti , מארז פתוח, amd 1.2@1.45 at 161 mhz fsb

פורסם

לכל החברים הנחמדים עם המארזים הפתוחים....

לסגור אותם מהר !!!

קירור יעיל מושפע מכמות המאווררים, ואוורור נכון של המארז . את הדבר השני אפשר להשיג אך ורק כאשר המארז סגור, ומאפשר זרימת אויר בפנים ! מארז פתוח מנטרל את השפעת המאוררים לחלוטין, וכל מה שיש בידכם הוא קופסה פתוחה, חמה מדי ורועשת !

פורסם

אצלי במערה הכי קר !

יש לי פנטיום 200 MMX , ויש לי 5 נתינים שנושפים עליו

>:(

אני רוצה מחשב חדש !

פורסם

אצלי אין כזה הבדלים אצלי המעבד גם ככה וגם ככה נע בין 28 ל35 סיסטם זונ 1 28 ל 30 וסיסטם זונ 2 35-36 :bash: :AR15: :jump:

פורסם

כי אתה מקרר עם מקרר , נכון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים