פורסם 2002 ביולי 2923 שנים היי מה קורה אנשים? אני תוהה מה אתם ממליצים בתור התוכנת דואר הכי נורמאלית חוץ מה-Outlook.. אני לא בוטח בכל הפירצות של Microsoft ובכל הקלות שמפיצים ווירוסים בעזרתה. משהו שיתמוך גם בעיברית. :smoke: תודה על העזרה..
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים יש את הדבר הזה שנקרא UDORA ...אבל הוא עויין למשתמשים IMHO , והממשק שלה לא להיט במיוחד .
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים יש תוכנה פצצה! IncrediMailתוריד אותנה מנענע... אני משתמש איתה כבר יותר משנה, תוכנה פצצה, מלא אפשרויות.מומלץ בחום.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים IncrediMail תוכנה נורא מעצבנת, אוכלת זכרון כמו אני לא יודע מה ומרוב ממשק משתמש היא כבר מגעילה.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים IncrediMail תוכנה נורא מעצבנת, אוכלת זכרון כמו אני לא יודע מה ומרוב ממשק משתמש היא כבר מגעילה.אתה עדיין מעדיף אוטולוק? אני שונא אוטולוק כי כשאני מפעיל את התוכנה אז היא פותחת גם את מסנגר ונוצרת גזילת משאבים בגלל 2 תוכנות...
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים מחבר אני דווקא אהבתי, ממשק אינטראקטיבי וחמוד שניתן לשלוט בו.בדיוק כמו שהייתי רוצה מתוכנת דואר..עכשיו רק נראה איך היא תתמודד עם ה-JunkMail שלי מפוצץ הוירוסים.
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים ממליץ בחום על תוכנת אווטלוקאני עובד איתה כבר הרבה מאוד זמןתוכנה פצצהובקשר לוירוסים היום רוב האנטי וירוסים כבר בודקים דואר נכנס ודואר יוצאאז מוירוסים לא כל כך צריך לחשוש
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים כן... בתנאי שמעדכנים על בסיס יומיאחד הדברים הכי שנואים עלי זה תוכנות אנטי וירוס.איך שהן מתנהגות זה פשוט כמו וירוס בפני עצמו!מורידות בעשרות אחוזים את ביצועי המחשב ומחרבשות את הרג'יסטריואל תסכלו רק על אחוזי ניצול מעבד וזכרון יש לזכור שהמוניטור ברקע סורק כל קובץ שעובר בIO... מכה.אני עם דואר נייד (HTTP) ללא שום תוכנה ומעולם לא היה לי וירוס.
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים אין יותר מדי סיכון אם מגבים כמו שצריך.וגם ניתן לבדוק מדי פעם עם סריקה מהWEB.בכל מקרה יש מקרים שבהם באמת לא כדאי לקחת את הסיכון, אבל לרוב המשתמש הביתי הוא לא אחד מהם.לי לדוגמא יש Image בGhost של מערכת ההפעלה שלי כמו שאני אוהב אותה ואת כל הDATA (שירים, סרטים וכו) אני שומר על Partition אחרת.כך שברגע שהמערכת קצת מתחילה לזייף אחרי מספר חודשים אני מריץ את הגוסט ותוך 10 דק' אני יכול להמשיך לעבוד כרגיל וכמו חדש!
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים יש את הדבר הזה שנקרא UDORA ...אבל הוא עויין למשתמשים IMHO , והממשק שלה לא להיט במיוחד .Eudoraוהיא אחלה.. אני משתמש בה, אמינה מאוד.. ומה רע בממשק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.