עבור לתוכן

עדכון שני !!! 25/7/05 - הותקן בלוק קירור ל-6600GT התוצאה עומדת על 4915 !!!

Featured Replies

פורסם

תבינו שאפילו מה שזה מראה ב3דימארק במשחקים הוא לא יגיע לביצועים של הכרטיסים האלה יש לו רק 8 צינורות עיבוד :screwy:

אבל עדין להגיע ל5K עם כרטיס של 1000 שקל זה מכובד מאוד..

• תגובות 74
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אמרתי שלא, זה תוצאה מעולה...

פשוט אמרתי שאתם רואים תוצאה ב3דימארק שלא אומרת כלום זה סתם מבחן עדיף לבחון את 2 הכרטיסים בסביבה של משחק אמיתי ואז לראות מי העליון :xyxthumbs:

פורסם

ככה זה עם מבחנים סינטטים :nixweiss:

פורסם

blader, אתה מקום 3 לכרטיס בודד! המשך כך! יפה מאוד!

פורסם

אתה יודע, כמעט בלעתי את הלשון כשראיתי את התמונות של המחשב שלך... :cool2:

קבל את שלי:

http://www.geocities.com/aurora688/DSC00363.JPG

DSC00363.JPG

והנה הBIGWATER

http://www.geocities.com/aurora688/DSC00354.JPG

DSC00354.JPG

==============================================

טמפרטורות נלקחו בעזרת תוכנת AI BOOSTER של ASUS

CPU : AMD 64 3200 ( OC 2000MHZ @ 2500MHZ) 45 C" DEGREES X

GPU: 43 C" DEGREES

OC 571@1.15

פורסם

תבינו שאפילו מה שזה מראה ב3דימארק במשחקים הוא לא יגיע לביצועים של הכרטיסים האלה יש לו רק 8 צינורות עיבוד :screwy:

אני מדבר על כך שהוא כמעט מגיע לתוצאה שלי ב-3DMark05

איך לעזאזל הצלחת להסיק מדברי שאני מדבר על משחקים אמיתיים? איך?

פורסם
  • מחבר

אתה יודע, כמעט בלעתי את הלשון כשראיתי את התמונות של המחשב שלך... :cool2:

קבל את שלי:

נראה כאילו כל מי שיש לו ARMOR וBIGWATER מסדר את המארז דומה ...אבל אחי ....סידור חוטים דחוף !!!

אצלי יש כרגע 4 מאוררי 120 מ"מ במארז - 1 על הכלוב התחתון ואחד משופצר מעליו שניהם מכניסים אויר - אחד נושב על הOCZ GOLD VX הרותחים + ההיטסינקים על המוספטים - ואחד על הBIGWATER מתכוונן ע"י הבקר הקדמי שהיה במקור של הספק הקודם שלי לפני שהחלפתי ל680W

פורסם

תשמע החלפתי לדרייברים שלך (77.30) ואני עם טמפרטורה של 44 מעלות בסטוק, ככה שבאוברקלוק עצבני (הקירור הוא BIGWATER יש להזכיר) הגעתי

לרמה של: ליבה: 603 מגהרץ וזיכרון 1.19 . . . זה נראה לי אוברקלוק עצום אחרי מהירויות הסטוק שלו (520,1.03) .

בכל מקרה תוצאת ה 3DMARK05 היא 4250 . . . שזה גם נראה לי המון ואוברקלוק יפה מאוד... הבעיה היא שאני מסתכל על התוצאות שלך ונדהם...

איך הגעת לתוצאת של כמעט 5000 ? ? ?

פורסם

הזיכרון ידידי, לא העלית אותו מספיק.

פורסם

אין לי לאן להעלות את הזיכרון ולא את הליבה. זה קצה היכולת כנראה, כשאני מנסה להעלות אחד מהם אפילו ב10 מגהרץ ולוחץ על "בדיקה" בדרייברים לפני ה"אישור" אז זה אומר שאי אפשר ושאני צריך להוריד מהירות.

עוד משהו שלא ניסיתי? או שהמערכת מזהה שזהו, זה יותר מדי? יש להזכיר שהטמפ' די נמוכה... 47 מעלות...

פורסם

תשמע החלפתי לדרייברים שלך (77.30) ואני עם טמפרטורה של 44 מעלות בסטוק, ככה שבאוברקלוק עצבני (הקירור הוא BIGWATER יש להזכיר) הגעתי

לרמה של: ליבה: 603 מגהרץ וזיכרון 1.19 . . . זה נראה לי אוברקלוק עצום אחרי מהירויות הסטוק שלו (520,1.03) .

בכל מקרה תוצאת ה 3DMARK05 היא 4250 . . . שזה גם נראה לי המון ואוברקלוק יפה מאוד... הבעיה היא שאני מסתכל על התוצאות שלך ונדהם...

איך הגעת לתוצאת של כמעט 5000 ? ? ?

התוצאה שלך נמוכה בשביל קרור מים

אני עם קרור אוויר של זלמן קיבלתי 4600

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין לי לאן להעלות את הזיכרון ולא את הליבה. זה קצה היכולת כנראה, כשאני מנסה להעלות אחד מהם אפילו ב10 מגהרץ ולוחץ על "בדיקה" בדרייברים לפני ה"אישור" אז זה אומר שאי אפשר ושאני צריך להוריד מהירות.

עוד משהו שלא ניסיתי? או שהמערכת מזהה שזהו, זה יותר מדי? יש להזכיר שהטמפ' די נמוכה...  47 מעלות...

תנסה תוכנה אחרת!

למשל תוריד SYSTOOL

אני בדריברים לא עברתי את ה500/600 וגם לא בריווה

ובתוכנה של הכרטיס שלי בכיף אני על 550/700 ואפשר יותר

פורסם

יש דרך לעקוף את הבדיקה של ריבה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כן ....גם POWERSTRIP תעשה את אותו הדבר ...ללא CHECK בכלל ....אתה רוצה להגיד לי שניסית לעשות OC רק דרך הדרייברים ?

למרות שבעצם דרך הדרייברים עם הבדיקה הגעתי ל- 630 לCORE ו1290 לזכרון

הגולש ...

פורסם

אני תמיד הייתי בטוח שאוברקלוק עם הדרייברים דרך קולביטס 2 זה הכי טוב (בלי כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב ותופסות זיכרון).

אני מבין שאני טועה(נכון?!) ושאוברקלוק עם תוכנות ייתן לי מהירויות יותר גבוהות (אני מוכן לנסות כשאחזור מהבסיס) אבל לפני שאני אשתגע עם הורדת כמה תוכנות:

מהי התוכנה הכי מומלצת ל6600GT של ALBATRON ? ? ?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים