עבור לתוכן

בעיה עם מסכים כחולים עריכה- כנסו לדף 2

Featured Replies

פורסם

אוקי פעם פתחתי דיון.. שהיה לי מסך כחול ועזרתם לי אבל יש לי בעיה דיי רצינית...

יש לי מסך כחול לא רק בגלל דבר אחד..

בהתחלה היה לי מסך כחול מהכרטיס מסך.. קניתי חדש...

אז התחיל להיות בעיות עם הזיכרון..

קניתי זיכרון חדש

והיה לי עוד מסך כחול.. ההיתי נואש נתתי פה את הקבצי DUMP

ואמרתם לי שזה בגלל כרטיס קול...

קניתי כרטיס קול

ועכשיו יש לי עוד 2 מסכים כחולים

1 מסך כחול ממש ממש " קטלני "

זה קורה לי די הרבה זה כותב שזה בגלל הקובץ משהו

win32k.sys

מה שהוא עושה זה גם מסכים כחולים אבל גם

פעם בערך בשבוע פשוט אני מפעיל תמחשב ומקבל ישר מסך כחול ...

ואני צריך לעשות פירמוט .. עשיתי איזה 3 פירמוטים בגלל הבעיה הזאת בלבד...

אז מזה? מזה win32k.sys

( בקרוב אני יעלה גם קבצי DUMP פשוט לפני 5 דקות עשיתי פירמוט ועוד לא קיבלתי מסך כחול .. עשיתי פירמוט בגלל שהמחשב פשוט לא עלה עשה מסך כחול על ההתחלה .. גם עם SAFE MODE לא עזר כלום )

והמסך הכחול השני שקיבלתי היה בגלל קובץ משהו

ntsf.sys

שזה קורה לי ממש פעם בא.. ממש נדיר... אולי פעם בשבוע.. אני חושב..

בבקשה אני מתחנן תעזרו לי לסדר  את הבעיה הזאת כבר

:s07:

פורסם

בגדול, אם הקריסה נגרמה מקובץ מערכת של ווינדוס(שזה מה שקרה אצלך), אז הבעיה היא בעיית דרייברים מסויימת.

תדאג לאחר הפירמוט להתקין את כל הדרייברים העדכניים לכל לחומרה שלך.

תוודא שאתה לא מתקין בטעות דרייברים שלא מתאימים במאה אחוז לחומרה או למערכת הפעלה שלך(זה יכול לגרום להתנגשויות רבות וכתובות שגויות שהם הגורם למסכים הכחולים)

תדאג להתקין את כל העידכונים מבית מייקרוסופט.

תתקין את החבילת שרות השנייה(Service Pack 2)

אם תעלה את קבצי ה-dump, יהיה יותר קל לנתח את הבעיה.

פורסם

יש לי הרגשה שאולי יש בעיה בלוח האם שלך אם כל הזמן יש בעיות עם כל מיני רכיבים שונים. ניסית לעדכן ביוס? ניסית לעדכן קושחות אחרות? בדקת מה קורה אם מעלים את המחשב מ Live CD?

את הביוס אני לא ממליץ לעדכן ,דרך אגב, אם אתה לא בטוח שהמחשב לא יתקע באמצע, כי אם הוא נתקע זה לא תמיד פשוט כל כך לשחזר ביוס. תשתדל לעדכן אותו, אם אתה מעדכן, דרך דיסקט הפעלה או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני התבלבלתי שמעו יש לי 3 סיבות למסך הכחול...

ואני לא חושב שבגלל הקובץ win32k.sys

אני מקבל תמסך הכחול שעושה שאני לא יכול להפעיל תמחשב...

הרגע עברתי עוד פירמוט <_<

כי עוד פעם קיבלתי מסך כחול שאני מפעיל תמחשב ושום דבר לא מסדר את זה..

ואני לא מספיק לראות מה כתוב שם כי זה עושה מסך כחול ממש לשניה אחת וישר עושה ריסט למחשב ואני לא יכול לשלוח את קבצי DUMP כי עברתי פירמוט... אין אני לא מצליח לסדר תבעיה אני חייב לפרמט בערך כל יום בגלל זה...

אבל נראה לי זה כתב לי משהו

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL משהו כזה.. וגם כתב משהו

STOP: 0x00000

פורסם

במצבים כאלה כדאי לעשות בדיקות חומרה.

תוודא שאין לך קבלים נפוחים/מפוצצים.

תוודא שהזיכרונות שלך תקינים.

פורסם
  • מחבר

אני אפילו קראתי לטכנאי... הוא בדק לי תזיכרון והוא היה תקין הוא מרח לי מן משחה כזאתת על הלוח אם הוא אמר אולי זה מתחמם ועושה ריסט .. ( !? )

ולקח לי על זה 100 שקל <_<

בקיצור.. גם המחשב שלי לא מתחמם בכלל.. הכי חם שהוא הגיעה היה בערך 55 מעלות.. ( הלוח אם )

בקיצור מה לעשות :nixweiss:

רק עוד שנה אני יוכל לקנות מחשב חדש... :bash:

פורסם

תוודא שאין לך קבלים נפוחים/מפוצצים.

::)
פורסם

מה שהוא מרח לך כנראה זאת משחה תרמית והוא כנראה לא טכנאי משהו, לי נראה שהוא לא ניסה יותר מידי לחקור את הבעיה........

תעשה כזה דבר, תנתק כל מה שאתה לך חייב כדי שהמחשב יעבוד, כרטיסי קול, כרטיסי רשת, כוננים שלא חיוניים כדי להתקין ווינדוס, תוציא את כל הזכרונות חוץ מאחד , ושוב אחד הכלים היותר טובים פה הוא לנסות להעלות את המחשב ב live cd כמו knoppix למשל ולראות מה קורה. אם תצליח minidump יעזור פה מאד כי השגיאה שרשמת היא שגיאה מאד כללית שמתייחסת לכל מיני בעיות חומרה.

בקשר לבעיית התחממות לא הייתי דואג יותר מידי כי אחרי ריסטרט שנובע מהתחממות של רכיב לרוב המחשב לא יפסיק לעשות ריסטרטים עד שתכבה אותו ותניח לו להתקרר אז כרגע לא נראה לי שהייתי בודק את זה.

וכמובן שכמו שהציעו מעלי לפני שאתה מנסה משהו בכלל תראה אם יש קבלים לא תקינים, תבדוק את כולם ואל תתעצל לפרק דברים כדי להגיע לכל הקבלים כי לא תמיד רואים את כולם......

פורסם
  • מחבר

יש לי תבעיה של המסכים הכחולים מאז שקניתי תמחשב............... אז זה לא יכול להיות בגלל כבלים לא טובים...

וההיתי טיפש ולדעה לא הלכתי לחברה של המחשבים ואמרתי להם.. הלכתי אליהם פעם אחת הם סתם עשו פירמוט וזהו |:

אבל הבעיה נמשכה

אגב זהו הצלחתי זה מסך כחול שאני מקבל גם הרבה פעמים...

העכשיו ספרתי.. אני מקבל 4 מסכים כחולים... מה שכתבתי לכם מקודם וזה...

(סתכלו בקובץ המצורף הוספתי את ה DUMP של המסך הכחול הזה )

אני דפקה חושב שתמסך הכחול הזה אני מקבל הכי הרבה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה נראה לך שזה לא יכול להיגרם מקבלים מפוצצים? לפחות אל תהיה עצלן כשמנסים לעזור לך ::)

אתה סך הכל צריך לפתוח את המארז ולעבור על הלוח והכרטיס מסך ולראות אם יש קבלים נפוחים/מפוצצים.

לפי קובץ ה-dump הקריסה נגרמה מ-win32k.sys

אז תעשה(לשם שינוי) מה שאמרתי לך לעשות בהודעה הראשונה.

פורסם
  • מחבר

למה נראה לך שזה לא יכול להיגרם מקבלים מפוצצים? לפחות אל תהיה עצלן כשמנסים לעזור לך ::)

אתה סך הכל צריך לפתוח את המארז ולעבור על הלוח והכרטיס מסך ולראות אם יש קבלים נפוחים/מפוצצים.

לפי קובץ ה-dump הקריסה נגרמה מ-win32k.sys

אז תעשה(לשם שינוי) מה שאמרתי לך לעשות בהודעה הראשונה.

שמע אתמול עשיתי פירמוט והתקנתי ישר תדריבר הכי חדש של NVIDIA והדריבר הכי חדש ללוח אם שלי

SHUTTLE AV 42

אז זה לא יכול להיות בגלל דבריברים ישנים.. כי הדריברים הכי חדשים שיש...

ועכשיו אני מתקין את ה SP2 נקווה שזה יעזור

פורסם
  • מחבר

טוב לא רציתי לפתוח דיון חדש! אז אני מקפיץ את זה.. לא עשיתי כבר שבוע פירמוט! :silly:

וקיבלתי מלא מסכים כחולים אז אני מעלה לכם אותם שתוכלו להגיד לי מה הבעיה עם המחשב ושאני יוכל סוף סוף לסדר את זה!

טוב אז תסתכלו על הקובץ המצורף.. ואני מזהיר אותכם! זה 14 קבצים של MINI DUMP

בטח הרוב יהיה בגלל אותה קריסה בטח קרס בגלל אותו דבר וזה.. אז עם אתם יכולים בבקשה לעזור לי.. ולהסתכל אליהם.. לראות מה הבעיה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

בבקשה תעזרו לי :( :s05:

פורסם

מספיק להקפיץ!

ולהגיד לך למה לא עזרו לך?(לפחות אני למרות שאני יכול)

משום שאנשים מציעים פה רעיונות ואתה עושה סלקציה!

הציעו לך פיתרון - תבדוק אותו. נמאס לי להגיד לך שוב ושוב לבדוק לקבלים מפוצצים בלוח אם ואתה אפילו לא טורח לבדוק.

הדיון ננעל.

ועצה לפעם הבאה: כשאנשים מנסים לעזור לך, תקבל את העזרה שלהם, כי אחרת זה נראה כזילזול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים