עבור לתוכן

עזרה בבחירת צורב DVD

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזו שאלה שנשאלה הרבה בפורום הזה, אבל בכל זאת אני אשמח לקבל תשובה ברורה.

אני מחפש צורב DVD שיעלה עד 400 ש"ח, בנתיים מצאתי כמה אפשרויות מבין המגוון הרחב של הצורבים:

1. Samsung TS-H552B , דבר ראשון אני בעלים של כמה מוצרי samsung ואף אחד מהם לא איכזב אותי, בדקתי את הצורב הזה בביקורת ובtom's hardware והוא התבלט במקומות הראשונים ולכן הוא שיקול ראשון.

2. LG GSA-4163B, דבר ראשון אני די מאוכזב מLG בזמן האחרון ( במיוחד שהסיבה שבגללה אני קונה צורב, היא שנשרף לי כונן של LG), אבל קראתי ביקורות של המוצר וראיתי שהרבה אנשים מרוצים ממנו, ובנוסף יש לו את אפשרות הDVD-Ram שלשאר הצורבים אין, למרות שאני לא בטוח כמה אני ישתמש באפשרות הזאת ומה היא בדיוק...

3. NEC ND-3520AB, אף פעם לא היו לי מוצרים של nec ומשום מה תמיד חשבתי שהיא חברה גרועה, אבל לפי הביצועים של הכונן, הביקורות הטובות, המלצה מחבר שלי והמחיר הזול ביותר עם שנתיים אחריות גם הצורב הזה הפך לשיקול.

אז בבקשה תעזרו לי לבחור אחד מהנ"ל או תתנו צורבים משלכם.

תודה,

ברק

פורסם

אני יודע שזו שאלה שנשאלה הרבה בפורום הזה, אבל בכל זאת אני אשמח לקבל תשובה ברורה.

אני מחפש צורב DVD שיעלה עד 400 ש"ח, בנתיים מצאתי כמה אפשרויות מבין המגוון הרחב של הצורבים:

1. Samsung TS-H552B , דבר ראשון אני בעלים של כמה מוצרי samsung ואף אחד מהם לא איכזב אותי, בדקתי את הצורב הזה בביקורת ובtom's hardware והוא התבלט במקומות הראשונים ולכן הוא שיקול ראשון.

TOM'S זה לא האתר לבדוק צורבי DVD. עם כל הכבוד ל TSST יש צורבים עדיפים

2. LG GSA-4160B, דבר ראשון אני די מאוכזב מLG בזמן האחרון ( במיוחד שהסיבה שבגללה אני קונה צורב, היא שנשרף לי כונן של LG), אבל קראתי ביקורות של המוצר וראיתי שהרבה אנשים מרוצים ממנו, ובנוסף יש לו את אפשרות הDVD-Rom שלשאר הצורבים אין, למרות שאני לא בטוח כמה אני ישתמש באפשרות הזאת ומה היא בדיוק...

אתה לא מעודכן. צורבי ה DVD של LG משובחים. אבל 4160B כבר ישן. אם LG אז רק 4163B

עריכה: וזה DVD RAM לא ROM. חיפוש.

3. NEC ND-3520AB, אף פעם לא היו לי מוצרים של nec ומשום מה תמיד חשבתי שהיא חברה גרועה, אבל לפי הביצועים של הכונן, הביקורות הטובות, המלצה מחבר שלי והמחיר הזול ביותר עם שנתיים אחריות גם הצורב הזה הפך לשיקול.

כנ"ל. NEC 3540. משובח.

אז בבקשה תעזרו לי לבחור אחד מהנ"ל או תתנו צורבים משלכם.

נפתחו על זה מלא טרדים. חיפוש יעזור.

תודה,

ברק

פורסם

NEC 3540

לי יש חתיכה כזאת

ואני מאוד מרוצה :)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

צמצמתי את זה לשתי אפשרויות, LG או NEC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים