פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים שלום אני מעוניין להוריד את הטמפ של המעבד שלי שעומדת כרגע על 45 מעלותהמעבד הוא AMD ATHLON XP 1600+ WITH EPOX 8KHA+ MOTHERBOARDברשותי מאוורר על המעבד VOLCANO 6CU+ ועוד מאוורר שמכניס אויר למארז שהיע לי עם מארז ה EVERGREAT שליעכשיו אני רוצה לקנות מאוורר 80 ממ שינק את האויר החם ויוציא אותו מהמארז השאלה היא איזה מאוורר לקנותשירעיש כמה שפחות ושיהייה אפקטיבי להורדת כמה מעלות טובותמחכה לתשובה מהירה תודה
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר מרעיש קצתאבל זה רעש שניתן להתגבר עליותעזור לי בקשר למאוורר 80 ממ!!!! זה דחוף
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים 1. אן לך 45 מעלות מינמום יש לך 49 מעלות גם עים ארטיק סילבר -הקריאה שלך לא נכונה !!! 2. עד 55 מעלות זו טמפרטורה מצויינת !!! 3. כל מאורר מתאים למטרהזו רק תידאג ששאר המאוררים במארז יהיו עים כניסות ויציאות אויר תואמות !!! 4. הוולקנו 6CU שקט מאוד ויעיל -הSPIRE המקורי שורק ומעצבן וממש בילתי ניסבל !!! הוא ממש מצפצף !!! דן
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר אני אומר לך שאני משחק משחקים עתירי גרפיקה המחשב נתקעגיליתי שמקור הבעיה הוא התחממות כי כשאני משחק כאשר מאוורר ביתי מוצמד לדופן המארז שפתוח אז אני משחק בלי בעיותלכן הבעיה היא בקירור המערכתואני רוצה לקרר אותה כי נאי לא רוצה לפתוח צד אחד של המארז כי ככה נכנס אבקאני משתמש בRADEON 8500 REATILיכול להיות שהמערכת מתחחמת בעת משחקיםאנא עזרו לי בקשר למאוורר 80 ממ
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים קנה כבר סתם מאורר !!! כולם כמעט אותו דבר(בשקטים) רק ההבדל במחיר ובמותג !!! רוצה מאוורר ואתה מהמרכז ? אוכל ליתרום לך !!! שלך לי הודעה פרטית ! אן לי ICQ וגם לא אתקין (לא רוצה שיכנסו לי למחשב). נ.ב חום מיתחת ל 70 מעלות הוא לא סיבה לתקיעה תחפש את הסיבה האמיתית (שיתוף התקני PCI עים אותו IRQ של כרטיס המסך AGP למשל....). האים מיד לאחר התקנת ה WINDOWS התקנתה 4IN1 הכי חדש ורק לאחר מכן התקנתה דריוורים (זו יכלה להיות סיבה למכאוב). עוד טיפ... יש לך טבלת שיתוף IRQ בחוברת של הלוח תשתמש בה היא לא לקישוט ואז תיפתור את המכאוב של המחשב שלך !!! אל תשתף כלום עים ה AGP dan
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר בדקתי אין התנגשויותאני אומר לך איך תסביר את העובדהשאני משחק כאשר המאוורר הביתי מופעל אני יכול לשחק בלי שהמחשב נתקעושאני משחק ללא המאוורר המחשב נתקע לאחר 5-10 דקותוכן ניסיתי הכל אפילו להוריד את ה AGP X2 AND DISABLE FAST WRITING
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים משהוא כואב למחשב שלך !!!! ואני משוכנע שזה זה לא בא מהחום !!! תנסה להגדיר בביוס את מיפוי הזיכרון הגרפי לחצי מכמות ה RAM. זה ניראה לי בעיית הגדרות או תוכנה !!! דן
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר אז איך תסביר את העובדה שעם המאוורר הביתי הוא עובד כמו תותחבכל משחק אני משחק על האיכות הכי גבוההוהוא לא נתקעואני משחק על AGP X4 AND FAST WRITINGתסביר את זה
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים יכול להיות שאתה משתף איזה כרטיס עים סלוט ה AGP ואז הציפסט מתחמם לא כרטיס המסך או המעבד !!! תשנה גם בביוס כרטיס מסך ראשי AGP ולא PCI !!! דן
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר שיניתי בביוס לכרטיס מסך ראשיAGPבדקתי אין אף חומרה שמשתמשת באותוIRQ של הכרטיס מסך
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים תראה גם לי היתהבעיה כזאת עכשיומ עצלי הכול על 35 מעלות ומטה ותאמין לי יש לי שני מאוורים 70 מ"מ של 2110 סל"ד תקדח חור מלמעלה ותשים את המאוור החזק שלך למעלה במצב שהוא שואב אוויר המארז והשני תשים איפה שהוא מלמטה שיכניס אוויר אני רואה אצלך יש מאוורים יותר חזקים משלי אז אצךל יהיה שיפור ניכר! שמח לעזור :asthanos: :AR15: :'( :-* :-/ :-X :-[ : ??? 8) ;D
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים בולשיט !!! זה לא נובע מעודף חום (מעל 60-65 מעלות) זה פשוט דפקט בכרטיס מסך !!! זה לא אמור לקרות עד 65 מעלות לפחות !!! תחליף אותו וחסל !!!! דן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.