עבור לתוכן

remove hardware מופיע כל הזמן

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש מחשב נישא של COMPAQ דגם EVO N610C מעבד פנטיום 4 1.8 ו256 RAM.

משום מה המחשב כל הזמן שואל אותו (למטה בשורת המשימות) אם הוא רוצה להסיר בביטחה את הרכיב כלומר כונן הCD.

ניסינו להסיר אותו וכמובן בהפעלה הראשונה של המחשב הוא זיהה אותו מחדש והתקין אותו אבל המצב לא השתנה המחשב עדיין שואל אם אנחנו רוצים להסיר אותו.

הכונן רשום בDEVICE MANAGER כ-COMPAQ CD 224E ולא מופיע שום סימן של תקלה או משהו בסיגנון.

איך פותרים את הבעיה???

פורסם

הכונן CD יושב כנראה על ה USB.

ככה זה אמור להיות. למה אתה רוצה להסיר אותו?

פורסם

זה תקין לחלוטין. למקרה שלא ידעת, הכונן CD הוא מודלורי, וניתן להוציא אותו ולהחליף אותו עם התקנים אחרים.

פורסם
  • מחבר

הכונן, הוא לא כונן חיצוני. ובשאר הלפטופים שלי זה לא מופיע....

הכונן הוא כונן CD רגיל שהגיע עם המחשב, עכשיו כמו שבמחשב רגיל הוא לא מבקש ממך להסיר את הCD גם בלפטופ הוא לא אמור.

אז מה יכולה להיות הסיבה???

פורסם

תקשיב לי חבוב, כל כונן CD אצל COMPAQ מוגדר כחיצוני, גם אם הוא לא.

פורסם
  • מחבר

אז תענה לי מר חבוב, למה בשאר הלפטופים שלי אין את הבעיה הזו????

פורסם

שאר המחשבים הניידים שלך הם גם של Compaq? בעקרון, פעם חיפשתי מידע על האפשרות להסיר את הצלמית הזאת ממגש המערכת, אך כל חיפוש העלו חרס, הסרת הצלמית, אם מופיעה וכנראה שצריכה להיות שם, לא אפשרית. ד"א, נכון שבמחשב הוא לא מאפשר להסיר את כונן התקליטורים, אך אצלי, לדוגמא, הצלמית מופיעה ומפאשרת להסיר את הכונן הקשיח, היחיד אגב, שיש לי במחשב, גם כאן לא ניתן להיפטר ממנו, אלא להסתירו וזהו...

פורסם

ממ... גם לי יש את אותה בעיה רק שלי אין מחשב נייד ויש לי מחשב רגיל ובמקום כונן CD זה שואל אותי אם אני רוצה לעשות remove לHD שלי, כמובן כשאני מנסה לעשות את זה הוא עושה לי Error, למישהו יש מושג למה זה בכלל מציג לי אותו כמשהו שאפשר להסיר אותו ?

נ.ב

מצטער להדחף לת'ראד אבל אני לא חושב שיש טעם לפתוח ת'ראד נוסף בנושא דומה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כי אפשר להסיר אותו באופן כזה, אם על הכונן הזה מערכת ההפעלה שלך לא הייתה מותקנת. זו לא בעיה, מופיע גם אצלי כפי שציינתי וגם אין לזה "פיתרון", עד כמה שידוע לי ול-Google.

פורסם
  • מחבר

נראה לי מוזר שלהרבה אנשים יש את הבעיה הנ"ל ואף אחד עוד לא מצא פיתרון.

אולי שווה לכתוב למיקרוסופט ולשאול אותם.... הרי לא הגיוני שבשתי לפטופים (שניהם של COMPAQ) קורים דברים שונים.

ולמ שאני ארצה להסיר משהו שמותקן אצלי כברירת מחדל הרי מה זה מחשב ללא CD???? או לפי התגובות של האנשים למה להסיר HD???

פורסם

גם אצל הבחור שזה מופיע לו על המחשב , וגם לזה עם הלאפטופ :

במחשב הביתי , כנראה יש לך ערכת שבבים שמבוססת על nforce 3 או 4 , והיא מאפשרת ניתוק בזמן העבודה של התקני IDE שמחוברים בSATA , ברגע שמתקינים את הדריוורים של הIDE . זה רגיל לחלוטין , וזה קורה תמיד כשמתקינים את הדריוורים .

לגבי המחשב הנישא , כל ההתקנים , חוץ מהדיסק הקשיח , במחשבים החדשים , תלוי בערכת שבבים של המחשב הנישא , ניתנים להסרה פיזית מהמחשב , בלי לכבות את המחשב , וזה כולל את הצורב/סידירום , כונני דיסקטים התקני USB חיצוניים והתקני firewire למיניהם .

הניתוק , הפעולה הזאת , באה למנוע איבוד נתונים , במידע ומשתמשים בהתקן אחסון כלשהו .

הפעולה עצמה , "מנתקת" את הבאס הנתונים של ההתקן , וניתן להסיר אותו בבטחה .

זה תקין וזה יופיע בכל מחשב שקיימת אצלו אופציה זו או אחרת להסיר את ההתקן , אם לא בא לכם לראות את האייקון הזה ליד השעון , תמיד אפשר להגדיר אותו כ"תמיד מוסתר " ואז הוא לא יופיע יותר .

פורסם

כי אתה יכול להסיר אותו לשים שם כונן פלופי, או כונן JAZ, או כל התקן אחר.

ובהארדיסקים, ראיתי את זה קורה בחלק מSATA. זה תלוי בצ'יפסט. ההארדיסק שאמרת זה SATA?

פורסם

כן זה SATA

ויש לי לוח Epox8kda3+ Nforce 3 250 אם לזה מה שהתכוונת בצ'יפסט ..

ד"א זה הופיע לי רק אחרי פירמוט המחשב וזה לא תמיד היה לי.

פורסם

כנראה שבהתקנה האחרונה שביצעת לXP שלך , התקנת את דריוורי הIDE , ולפני כן לא עשית את זה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים