פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אני לא מצליח להבין למה!!!המחשב קורס כל הזמן - אם תוכלו לעזור לי לאבחן אני אודה לכם מאוד - מאסתי כבר בפירמוטים..תודה מראש![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים יש לך דרייבר בשם afs2k.sys שגורם לכל הבעיה. זהו דרייבר שקשור לאחד הצורבים שלך וכנראה גם לתוכנת צריבה/ניגון די.וי.די.http://www.ntcompatible.com/thread15079-1.htmlבלינק הזה יש פתרון שאולי יעזור לך. בחיפושי אחרי הגורם לבעיה נתקלתי בהרבה פתרונות שאחד מהם היה לשדרג את הדרייבר אבל היצרנית של הדרייבר הפסיקה להציע את הדרייבר להודרה.אם יש לך תוכנות צריבה ישנות שקיבת עם הצורבים תנסה למחוק אותם ולהתקין אחרות. אם הייתי צריך להמר לדעתי זה נובע מהכונן היותר ישן , שכנראה אצלך זה הלייטאון , מה גם שראיתי שלאנשים הייתה את אותה בעיה עם לייטאון.צירפתי את הניתוח של ה minidump אם אתה רוצה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אתה קורא את הקבצים בעזרת תוכנה ששמה WINDBGקבצים אילו נוצרים לאחר ריסט בזמן הפעלת וינדוס או כאשר נוצר מסך כחול.והם נותנים LOG על מה שגרם לאיתחול או למסך הכחול
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים בגדול לא יזיק לעדכן את הקושחות של הצורבים שלך אבל הבעיה נובעת מהדרייבר. לפי מה שראיתי היו איתו המון בעיות לאנשים. קח בחשבון שאם תבצע עדכון קושחה והמחשב יתקע זה לא תמיד פשוט לתקן את הכונן......
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מחבר שיניתי את הדריבר של הסידירום מהדיסק של XP כמו שהם עשו שם..ושיניתי את ה REG של ווינדוז..עושה רושם שזה עובד (טפו טפו טפו...)תודה רבה לעוזרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.