פורסם 2005 ביולי 2220 שנים קיבלתי ממישהו לוח ומעבד הלוח של ג'יגהביט והמעבד סלרון 1GB אני רוצה לדעת מה הדגם של הלוח איך אני יכול לדעת ויש לי בעיה קטנה בחיבור של הלדים והמפסקים כי אין לי את החוברת אבל יש איזה סרטוט על הלוח עצמו אבל לא הכי ברורמה אני יכול לעשות בכלל מהמחשב הזה אני יודע שהוא לא משהו יש לי גם כונן DVD, והראד דיסק של 8 גיגה מה שחסר לי זה רק זיכרון הכרטיס מסך OB
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים לגבי הזיהוי של הלוח יש תוכנה שנקראת ADIA והיא מזהה חומרהלגבי זה שאין לך את החוברים זה ממש פשוט על כל חוט רשום מה הוא תבדוק על הלוח לידהחיבורים רשום גם את השם שלהם זה ממש פשוט
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר כן עם החוטים אין לי בעיה אבל עלהלוח עצמו יש טבלה כזאת לחיבורים לדוגמה PWA-LED 2-6 איך אני ייכול לדעת איזה רגליים על הלוח אלה 2-6 יש שורה של איזה 20 רגליים
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים הכי טוב זה לזהות את הלוח דבר ראשון ואז להיכנס לאינטרנט ולמצוא את החוברת של הלוח, ומשם אתה כבר לא צריך לנחש פשוט לקרוא. בדרך כלל רשום על הלוח חברה ודגם אבל אם לא ,לכל רכיב יש מספר סידורי עליו שלפיו אפשר למצוא בדיוק איזה רכיב זה. אם אתה מוצא את המספר הסידורי פשוט תחפש אותו בגוגל רוב הסיכויים שתמצא תשובה ;D ;D
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מחבר כתוב לי על הציפסט GFXPROניסתי לחפש באתר של GIGABYET ולא מצאתעכשיו חיפשתי לפי המספר הסידורי של הציפסט והגעתי לNVIDA אבל לכרטיסי מסך
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים האמת שזה ממש לא בעיה למצוא את הלוח.תוריד everest או cpuz (התוכנה השניה קלה יותר להפעלה).במידה והתוכנות לא כותבות בפירוש את דגם הלוח אם, תבדוק את שני הדברים הבאים:איזה סוקט יש לך (כנראה 370) ואיזה ערכת שבבים יש לך.לך לאתר של גיגהבייט וברשימת הלוחות תקיש את התושבת שלך (לדוגמא 370) ולמעלה את ערכת השבבים שלך.זה יצמצם לך את האופציות למספר בודד של לוחות, לפי הפיצ'רים ותמונות תוכל לזהות לבד איזה לוח יש לך.כדרך אגב במדור ההורדות של גיגהבייט יש אפשרות להוריד קובץ PDF לרוב הלוחות (חוברת הוראות ממוחשבת, שתוכל לראות את כל המידע והתרשימים של הלוח שלך).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.