עבור לתוכן

בעיות גרפיקה בהצגת סרטים (אולי קשור בדריבר?)

Featured Replies

פורסם

שלום.

כאשר אני מריץ סרט, או סרטון (של משחק לדוגמא: GTA SA - הסרטון שבהתחלה) אז אני רואה כל מיני דברים לא רצויים כמו נקודות כאלה.

אני לא יודע איך להסביר כך כף אבל רואים את הגרפיקה מלוכלכת כזאת - לא נקייה.

קודם כל, כשאני משתמש בדריבר החדש ביותר של NVIDIA: 77.72 אז אני רואה קווים וורודים כאלה בסרטונים.

לעומת זאת כשאני משתמש בדריבר ישן יותר אני רואה את הסרטון או הסרט בלי הקווים הוורודים. (זה לא הגיוני כל כך).

שאר הגרסאות של הדריברים (כולל הגרסא שקיבלתי עם הכרטיס מסך: 71.25) לא עושות את הקוים הורודים אבל כמו שאמרתי אני לא רואה את הסרטון באופן מושלם. אלא מלוכלך. אם אתם מכירים את הסרטון של battlefield 2, דווקא אותו ראיתי טוב מאוד, אבל הסרטון של GTA SA ועוד סרט שאולי האיכות שלו פשוט לא טובה, מוצגים בצורה לא נקייה.

נראה לי שאם אצליח להשתמש בגרסא האחרונה של NVIDIA בלי הקווים הוורודים, אז הכל יסתדר. אבל לא יודע.

פורסם

יעזור אם תתן מפרט...

עשית אוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי אובר קלוק ויש לי

GFORCE 6800GT של MSI

AMD 3000 VENICE 64 BIT

MSI K8N NEO 4 PLATINUM

ולא נראה לי שהשאר רלוונטי.

פורסם

שלום.

כאשר אני מריץ סרט, או סרטון (של משחק לדוגמא: GTA SA - הסרטון שבהתחלה) אז אני רואה כל מיני דברים לא רצויים כמו נקודות כאלה.

אני לא יודע איך להסביר כך כף אבל רואים את הגרפיקה מלוכלכת כזאת - לא נקייה.

קודם כל, כשאני משתמש בדריבר החדש ביותר של NVIDIA: 77.72 אז אני רואה קווים וורודים כאלה בסרטונים.

לעומת זאת כשאני משתמש בדריבר ישן יותר אני רואה את הסרטון או הסרט בלי הקווים הוורודים. (זה לא הגיוני כל כך).

שאר הגרסאות של הדריברים (כולל הגרסא שקיבלתי עם הכרטיס מסך: 71.25) לא עושות את הקוים הורודים אבל כמו שאמרתי אני לא רואה את הסרטון באופן מושלם. אלא מלוכלך. אם אתם מכירים את הסרטון של battlefield 2, דווקא אותו ראיתי טוב מאוד, אבל הסרטון של GTA SA ועוד סרט שאולי האיכות שלו פשוט לא טובה, מוצגים בצורה לא נקייה.

נראה לי שאם אצליח להשתמש בגרסא האחרונה של NVIDIA בלי הקווים הוורודים, אז הכל יסתדר. אבל לא יודע.

תשתמש בקודקים של K-LITE ואני מאמין שזה יסתדר לך. בהצלחה.

פורסם

תעלה תמונה, ייתכן שמדובר בארטיפקטים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי נכנסתי לגוגל ובדקתי איך נראית תמונה עם ארטיפקטים, ומכך אני מסיק שגם לי יש את אותה בעיה.

אני רואה נקודות שחורות או בהירות שלא קשורות לסביבת התמונה.

מוזר שזה לא קורה לי בסרטון של BATTLEFIELD 2 אבל כן מופיע בסרט אחר (באיכות של DVD) ובסרטון ההתחלה של GTA SA.

יש לך\לכם פיתרון?

פורסם

הבעיה היא בגלל הדרייבר בוודאות נוידיה אפילו כתבה זאת בתור הערה

פתרון - לעבור לדרייבר יותר ישן או לחכות לדרייבר חדש שייתקן את הבעיה

פורסם
  • מחבר

דריבר ישן יותר פותר לי את הבעיה של הקוים הורודים אבל לא פותר את הארטיפקטים. ושימו לב אני לא באוברקלוקינג או משהו והטמפרטורות של הכרטיס מסך הם:

GPU: 48 C

GPU AMBIENT: 46 C (דרך אגב אין לי מושג מה זה AMBIENT :lol:)

פורסם

הטמפ' מעולות לא אמורות להיות ארטיפקטים

פורסם

ארטיפקטים לא חייבים להיות רק כאשר הטמפ' גבוהה...

זה בעיקר נובע מפגם חמור בליבה.

פותח הדיון, פרק את הכרטיס שלך מהמחשב, לך לחנות ותבקש שיתקנו/יחליפו לך אותו.

פורסם
  • מחבר

אבל בסרטון של באטל פילד אני לא רואה ארטיפקטים בכלל, וכן גם כשאני משחק - עד עכשיו לא נתקלתי בשום ארטיפקט בעת משחק. רק הסרטון של GTA SA מופיע די מוזר - יכול להיות שזה רק הסרטון.

מישהו מכיר תוכנה שמזהה ארטיפקטים?

הנה תמונה בתוך GTA SA (לא בסרטון). תגידו לי אם יש בזה ארטיפקטים: (תלחצו להגדלה)

gtasa2gi.th.png

פורסם

לא אין ארטיפקטים

ATITOOL מזהה ארטיפקטים אבל זה רק לכרטיסי ATI

אתה יכול גם לבדוק ב 3DMARK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים