עבור לתוכן

מחשב "נופל"

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון יש לי בעיה שחוזרת על עצמה:

ללא כל סיבה, המערכת נופלת ומאתחלת את עצמה. זה דופק לילדים שלי את המשחקים שהם משחקים בהם באותו הרגע ובאופן כללי זה מעצבן.

אני משתמש ב - xp pro ועידכנתי כבר מזמן sp2.

פורסם

קודם כל תתסכל בחתימה שלי

עכשיו , תסיק מסקנות .

פורסם

מפרט יעזור

פורסם

תן יותר פרטים.

מה בדיוק קורה?מתי? יש איזושהי תבנית?אולי תוכנה מסוימת?אולי אחרי זמן קבוע כלשהו? וכו'...

פורסם
  • מחבר

תן יותר פרטים.

מה בדיוק קורה?מתי? יש איזושהי תבנית?אולי תוכנה מסוימת?אולי אחרי זמן קבוע כלשהו? וכו'...

שיט, עכשיו אני באמת בצרות!

המחשב נכנס ל"LOOP" ואינו עולה עד הסוף. בשלב כלשהו של האיתחול הוא מאתחל את עצמו שוב ושוב ללא הפסק עד שנאלצתי לכבות מהכפתור!!

יש לי מעבד AMD אט'לון 1600, 512 זכרון ראם. מערכת הפעלה XP PRO ומותקנת חבילת SP2.

איך גורמים למחשב לעלות עד הסוף?

פורסם

יש מצב ב-safe mode (לוחצים F8 לפני שהווינדוס מתחיל לעלות), שמו selective boot אם אני זוכר נכון, שגורם למחשב לבקש אישור על כל דבר שהוא טוען לזיכרון. כך תוכל לגלות מה גורם לבעיה. אם זה היה המחשב שלי הייתי פשוט מפרמט, תעשה את השיקולים שלך.

פורסם

אתה יכול לחבר את הHD למחשב אחר לגבות את המידע החשוב ואז לפרמט- זה מה שאני הייתי עושה...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לחבר את הHD למחשב אחר לגבות את המידע החשוב ואז לפרמט- זה מה שאני הייתי עושה...

אבל אני לא מצליח להעלות את המחשב בכלל למצב של עבודה - משהו במערכת ההפעלה נדפק, אז גם אם אני אעביר את ה - HD למחשב אחר, סביר שהבעייה תקרה גם שם!!

פורסם

הרעיון הוא שתחבר את ההארד דיסק בנוסף להארד דיסק שיש במחשב האחר ורק תיקח ממנו את המידע.

פורסם

זו הייתה הכוונה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הבעייה - אבל מה הפתרון?

פתחתי את המארז והתחלתי לעשות בדיקות. הוצאתי זכרונות והחזרתי חזרה (לאחרונה שידרגתי את הזכרון), ניקיתי מאווררים ושימנתי ולבסוף מצאתי שהבעייה נובעת מכרטיס המסך. כשהוא בחוץ, המחשב עולה תקין. אז החלפתי אותו עם כרטיס ישן שהיה לי - ושוב הבעייה קרתה. בקיצור, נראה כאילו הסלוט של כרטיס המסך מקצר. עשתי את הבדיקה מספר פעמים - עם כרטיס ובלעדיו ותמיד המחשב נכנס ל - LOOP כשהכרטיס היה בסלוט. ללא הכרטיס - עולה בסדר.

עכשיו השאלה היא איך ניתן לתקן והאם זה בידיי, או שצריך להביא לטכנאי?

פורסם

קודם תנסה לפרמט, זו עדיין לא נשמעת לי כמו בעית חומרה.

פורסם

אחי אתה יכול אוו להחליף לוח לחדש יותר אוו לתת למישהו שמבין בזה טוב בגלל שזה עבודה פיזית מאוד עדינה ומנהל הפורום אחי הוא אמר לך שהסלוט מקצר

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

המחשב מתחיל לטעון את ה-windows, לכן סביר שזו לא בעיה בלוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים