עבור לתוכן

חבה לקרא!!! הסוף לספאם???

Featured Replies

פורסם

לפי דעתי זה הדבר הבא!! מה שקורה זה שפשוט החברה האלה תוקפים את הספאמרים חזרה (והכל בצורה חוקית) ומאלצים אותם עקב הצפת השרת בתלונות להפסיק לשלוח את הספאם לאנשים שנרשמו.

דמיינו מה זה קיבלתם אי-מייל, התלוננתם, אם אחרי שהזהירו אותו קיבלתם עוד פעם אי-מייל יציפו לו את השרת כדי שהו יהיה חייב להפסיק (ושוב אני אומר הכל חוקי).

שווה לפחות להיף מבט.

פורסם

ניראה מגניב אבל אני לא מקבל ספאם

פורסם

:jump1: :nutty: :alcoholic:

פורסם

נחמד מאוד, חבל שלעולם לא תצליח להתחקות אחריהם ולעולם לא תגיע לאיי פי האמיתי של השרת שלהם...

פורסם

ממש גורם לי להצטער שמאז שעברתי לגימייל אין לי ספאם :)

מאז שעברתי לגימיין היה לי בעקך שבוע שהגיעה לי מכתב אחד ביום כל המכתבים ללא יוצא מהכלל הגיעו לתיבת הספאם ומחקתי אותם... אחרי שבוע נראה לי הם התייאשו או משהו... מאז לא קיבלתי אפילו מייל אחד...

לעומת זאת באיימייל הקודם של בהוטמייל כל יום הייתי צריך למחוק 30 הודעות של ספאם.... ואני אפילו לא משתמש כמעט באיימייל...

פורסם

חחח לא יעזור בחיים, אי אפשר לעצור את הספאם, בידיוק כמו שאי אפשר לעצור את הווראז!

פורסם

לא מדוייק... אפשר בעיקרון לעצור את הספאם מאוד בקלות...

קחו למשל את התוכנית הבאה:

לכל כתובת אימייל יש כתובת לתשלום. כאשר נשלח אימייל מכתובת, כתובת התשלום מחוייבת באגורה 1, אלא אם מקבל ההודעה סימן אותה כמאושרת, ואז אין חיוב...

זה מאוד בעייתי מבחינה טכנולוגית, להמיר את המצב הקיים למצב כזה, אבל בסופו של דבר במשתמשים בוחרים...

בקיצור, אם מספיק אנשים ירצו שמערכת הדואר העולמית תעבור למצב הזה, אז זה יקרה...

וכמובן שלא ישתלם להפציץ אימיילים לכל עבר, כי זה כבר לא בחינם... ויהיה שווה לשרתי אימייל לעשות הרבה כדי למגן אותם מפני פריצות של ספאמרים ולהיות עדכניים... כי כרגע, זה לא כזה מזיז להם בהרבה מקרים...

פורסם

Riight... בשביל זה תצטרך לעשות סנטרלזציה למשלוח הדואר בעולם, שזה בעצם תעבורה של מידע בין 2 כתובות IP

שזה לא כ"כ אפשרי.

לא ישנתי 28 שעות אני לא כ"כ מבין מה כתבתי, אני רק יודע שזה בלתי אפשרי:P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים