פורסם 2002 ביולי 2923 שנים עוד מישהו, חוץ ממנהלי האתר שאין להם ברירה אלא לשוטט בפורומים ולחפש מה לעשות? דיברתי על זה. נ.ב, הצלחתי לצטט לפני שהספקת לערוך. נ.ב.ב, אל דאגה הכל נלקח בגדר הומור.. זה לא שאני עכשיו במרחק לחיצה מ-Delete your user.. (או שכן, )
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אני מאושר עם שלי , אתה תעשה מה שבראש שלך ;D .אני הרגשתי הבדלים עצומים מהרמקולים שהיו לי , הנה לינק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=302אני מצפה בקוצר רוח למשחקים שיתחילו להשתמש בדולבי 5.1 ( כמו דום3 ) ואז 5.1 יהיה הכי טוב למשחקים ...הבנתי שיש בעיה פורטיסמו והרקולס xps 510 שחסרה לו יציאה אופטית נדמה לי , מישהו יודע בוודאות ?
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר טוב, מה אתה רוצה... זה PC Works בעעעומה בקשר לתאימות עם הפורטיסימו (ל xps510 יש יציאות דיגיטליות/אופטיות??? לא ייתכן)?
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר עוד מישהו, חוץ ממנהלי האתר שאין להם ברירה אלא לשוטט בפורומים ולחפש מה לעשות? דיברתי על זה. נ.ב, הצלחתי לצטט לפני שהספקת לערוך. נ.ב.ב, אל דאגה הכל נלקח בגדר הומור.. זה לא שאני עכשיו במרחק לחיצה מ-Delete your user.. (או שכן, ) תזהר שלא תחליק לך האצבע על הכפתור, כן... :-\ כי אם תמחק אותי, אני אצטרך להתחיל את כל הספאמינג שלי מההתחלה בעעע ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.