פורסם 2005 ביולי 2120 שנים שלום לכולםלפני זמן מה שאלתי פה איזה נגן לקחתוהמליצו לי פה בפורום ללכת על הנגן iAudio G3 2GBאבל הרכישה התעקבה עקב בעיות עם היבואן.ולכן רציתי לדעת איזה מבין שני הנגנים יותר טוב , מה יותר כדאי ?שניהם בנפח של 1 גיגה.זה ה- iAudio U2 :http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=308&catId=17יש גם דגם של 2 גיגה של ה-U2 , אבל רציתי לדעת מבחינת התכונות של המכשיר מי יותר טובזה ה- iBead 400 :http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=314&catId=17תודה מראש
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים שני הנגנים לפי מה שהבנתי באים מאותו יבואן?אני הייתי לוקח את ה u2בגלל שזה חברה הרבה יותר מוכרת ועל האיכות שלה שמענו ויש המון ביקרות שמשבחות את הנגןibead מתחרה חדש בשוק צריך לתת זמן לביקרות לצאת לראות מה אומרים עליו
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר למרות שהעוצמה של U2 יותר חלשה ???היא 13 לעומת ה- iBead שהוא 20 ?וגם זמן הסוללה של ה- iBead יותר ארוךויש נתון שאני לא יודע מזה SNR שב- U2 יותר גבוהה זה 95dbוב- iBead זה 90dbוכמובן הכל בעברית ב- iBead (לא הפוכה !!!)כולל תפריטים - הכל !!!מה אתה אומר ?עדיין היית הולך על ה-U2 ?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים למה בעצם אתה לא לוקח את הG3 של IAUDIOהבנתי שזה אותו דבר רק עם יותר זמן סוללה
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר למה בעצם אתה לא לוקח את הG3 של IAUDIOהבנתי שזה אותו דבר רק עם יותר זמן סוללהשם לב איך פתחתי את התרד הזה !רציתי לקנות אותו ויש מחסור אצל היבואן.וגם ל-U2 יש את ההתרונות שלו (לפחות אני רואה בזה יתרונות)1. הוא יותר קטן.2. יש לו סוללה נטענת.בכל מקרה תודה על התגובה.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים גם ככה שניהם ממש פיציים.אתה בטוח שה2 סנטימטר האלה כל כך חשובים?כן, זה יתרון של-U2 יש סוללה נטענת, אבל היא מספקת הרבה פחות שעות.מה שכן, קראתי שה-G3 נראה קצת פחות עמיד...
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר נכון שהסוללה מספקת פחות שעות אבל 15-20 שעות לי אישית זה מספיק.ובקשר לעמידות שלו , אתה צודקזה עוד יתרון של ה-U2 , יש הרבה תגובות ברחבי הרשתשמדברים על זה שה-G3 יש לו מבנה פלסטיק פשוט.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אם זה מה שעושה את ההבדל של ה50 שקל אז עדיף להשקיע במשהו שלא יישבר כלומר הU2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.