עבור לתוכן

בעיית רעש במאוורר של המעבד

Featured Replies

פורסם

כן יש לי מעבד אינטל פרסקוט (P4 630 64bit 3.0ghz)

וכן אני בטוח שזה מהמאוורר של המעבד.

ניקוי גוף הקרור מאבק יעזור , אתה צריך לפרק את המאוורר (רק את המאוורר) לשאוב עם שואה אבק

בכל מקרה הבעייה תחזור ומקרים מסויימים היא לא תעזור

כמה שזה נשמע מוזר , אבל ביישומים מסויימים הרעש יחזור

לדוגמה , שאני הייתי משחק קלפים היה תמיד את הרעש של "המקדחה"

לעומת זאת אם הייתי מקודד סרט זה , הרעש היה סביר

כמו שאמרתי קודם הבעייה מוכרת ונפוצה

אני בכל אופן , באיזה שלב נשברתי והחלפתי את גוף הקרור

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי, ובחילוף גוף הקרור אתה מתכוון להחליף את מאוורר הסטוק של המעבד כן? או את כל מערכת הקרור של המחשב?

הנה תמונה של המאוורר (סליחה על האיכות)

http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=2RUEUTVL7XWOH22X24VXLEV2GT

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם להחליף או לא.....אם אפשר לפתור את הבעיה אז למה להחליף? אני עדיין לא בטוח למה בדיוק הוא מרעיש

פורסם

אני לא יודע אם להחליף או לא.....אם אפשר לפתור את הבעיה אז למה להחליף? אני עדיין לא בטוח למה בדיוק הוא מרעיש

בכל מקרה , תישאב אבק

פורסם
  • מחבר

אוקיי....אבל אין לי מושג איך לפרק רק את המאוורר (וזה מחשב חדש ולא נראה שיש עליו אבק)

פורסם

אוקיי....אבל אין לי מושג איך לפרק רק את המאוורר (וזה מחשב חדש ולא נראה שיש עליו אבק)

מפתיע לפעמים כמה אבק יש כשמסירים את המאוורר

למאוורר יש קליפסים מפלסטיק שנתפסים על הגוף קרור , פשוט תמשוך אותם כלפי חוץ בעדינות ותרים את המאורר

פורסם
  • מחבר

צריך פשוט לשאוב או לנקות לפי המדריך באתר (עם שמן וכו')?

פורסם

במחשב הישן שלי זה היה קורה לי דיי הרבה... עד שיום אחד פשוט הפסקתי להיות עצלן, תפרק את המאוורר מההיט סינק, תתחיל לנקות אותו (אולי משהו נתפס שם לך תדע) אולי הוא לא היה מחובר טוב לסינק... מיליון סיבות יכולות להיות אבל הוא לא אמור להרעיש כמו שאתה מתאר...

תרכיב אותו בזהירות על הסינק כמו שצריך, או שתחבר אותו שניה ללוח שהוא לא מחובר ותראה אם הוא עושה רעש (לצורך בדיקה) תרכיב הכל שוב ותקווה לשקט ;D

פורסם
  • מחבר

אני פירקתי את המאוורר וכמעט לא היה עליו אבק אבל בכל זאת ניקיתי אותו......הרכבתי בחזרה ועדיין הרעש היה ביישומים מסוימים. וגיליתי עוד דבר מעניין,

כאשר אני מפרק את הדלת (שעליה מורכב הפילטר) אין את הרעש.....מה זה יכול להיות לעזאזל??

פורסם

ביקשו ממך כבר כמה פעמים לשנות כותרת,תשנה בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אני הרי שיניתי את הכותרת.

פורסם

הכותרת צריכה להיות תקנית עפ"י חוקי הפורום(שאותם עלייך לקרוא)

ציטוט מחוקי הפורום בנוגע לכותרות:

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

(הדגשתי לך את החלק שאתה צריך להתייחס אליו בכותרת שלך)

ולהבא תקרא את חוקי הפורום כדי שלא יקרו מקרים דומים בעתיד.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער על התקרית הזאת.

זה לא יקרה שוב.

פורסם
  • מחבר

הי, יכול להיות שהדלת או הפילטר גורמים למאוורר לרעוש? כי כאשר אני מוריד את הדלת (שעליה מורכב הפילטר) המאוורר לא עושה רעש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים