פורסם 2005 ביולי 2120 שנים היי, הנה הבעיה שלי:המחשב שלי עושה רעש נוראי של מקדחה, אני איתרתי את מקור הרעש והוא מהמאוורר של המעבד.יש לי מחשב חדש ו על המארז יש לי משהו שנראה כמו פילטר....מין צינור שמוביל אל המעבד.....זה פילטר...אז כאשר הורדתי את הצינור (את הםילטר עצמו השארתי - הוא על הפתח של המארז מהצד) הרעש פסק.אז השאלה היא אם אני צריך את הצינור הזה?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים קודם כל, פעם הבאה תנסה לתאר את הבעיה בכותרת, זה שאתה כותב דחוף לא יעזור באמתואפילו יידחה אנשים מלהיכנס ולעזור לך, לפעמים דווקאובנוגע לשאלה שלך, לא, אתה לא צריך את הצינור הזהיכול להיות שהוא לא היה מורכב כמו שצריך ולכן הוא עשה רעש, או שהוא התמלא אבק (מה שלא אמור לקרות)אבל באופן עקרוני, אתה לא צריך את הצינור, ולמען האמת לרוב המחשבים אין כאלה
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר לעזאזל......המחשב שלי עדיין עושה את הרעש הזה....וזה עדיין מהמאורר של המעבד.אפשר להוריד לגמרי את הפילטר מהמארז?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים זה לא פילטר זה סתם גריל שנראה ככה, נקרה את המאוור של המעבד שלך הוא מלא אבק ככל הנראה
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר אז זהו שהמאוורר חדש (מחשב חדש) ואין עליו שום אבק.....אבל עדיין יש רעש (שכחתי להזכיר, יש רעש רק בעומסים כבדים על המחשב)
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים כלומר, המאורר של המעבד, שעובד מהר יותר כאשר המחשב בעומס (דבר נפוץ) עושה רעש על מהירויות גבוהותלזה יש פתרון אחד ויחיד, להחליף את הקירור...אני חייב להודות שאני לא מבין בקירור בכלל, אבל יש כאן מספיק אנשים שמבינים בנושאוישמחו להמליץ לך על קירור שקט וטוב
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר אבל זה לא רעש רגיל של עומס....זה נשמע כמו מקדחה....כאילו משהו תקוע שם...קול מטאלי כזה.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים הרעש נשמע כמו נקישות מהירות כאלה?אולי זה לא היה מחובר הכי טובאולי אפשר תמונה?ותעשה טובה תציג את הנושא בכותרת (תערוך את ההודעה הראשונה ותשנה את הנושא)
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר אני יכול לצרף תמונה וגם קובץ אודיו, אבל אני יעשה את זה מחר.אנ לא יודע איך להסביר את הרעש...אבל אני אצרף אודיו....
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים לא קשור בכלל...לא כל המאווררי סטוק של אינטל מרעישים, וזה כולל את האלה של הפרסקוטבטוח שזה בא מהמאורר שעל המעבד? (תנסה להפעיל את המחשב, לעצור לשנייה עם היד את המאורר, ולראות אם הרעש ממשיך)אולי גם המאוור לא הורכב כמו שצריך או שהברגים שלו רופפים
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר כן יש לי מעבד אינטל פרסקוט (P4 630 64bit 3.0ghz)וכן אני בטוח שזה מהמאוורר של המעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.