עבור לתוכן

העכבר לא מגיב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדשה פה ואני מקווה שתעזרו לי בדחיפות כי אני חושבת שאני משתגעת...

זה כבר כמה ימים העכבר עושה לי בעיות. אתמול היו עוד כמה שעות שהוא עבד ואחכ הוא נתקע ומאז הוא לא זז...

ככה הסיפור התחיל לפני שלושה ימים העכבר לא זז. לפעמים המחשב מזהה אותו והוא מוגדר ולפעמים המחשב כאילו העכבר לא מוגדר (בחומרה לא כתוב כלום)...לפי קריזות..לא יודעת מה קרה אתמול העכבר עבד בסדר עד שנתקע ומאז בכלל הוא לא זז...דרך אגב גם כשהמחשב כביכול זיהה אותו כמוגדר העכבר עדיין לא זז...

החיבורים בסדר (עובדה שהוא הפסיק לעבוד ואז חזר ואז שוב הפסיק). ניסיתי להחליף עכבר גם לא עוזר. הרצתי ניקוי וירוסים והרצתי גם אנטי ספיוור והכל נקי ועדיין העכבר לא עובד. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל המחשב לא מצליח לשחזר לשום תאריך...ואני משתגעת מלנתב עם המקשים...וגם יש דברים שאח אפשר לעשות עם המקשים...

אקיצר בבקשה תגידו לי מה עוד אני יכולה לעשות...תודה מראש

פורסם

העכבר מחובר בusb ?

פורסם

את מתבקשת לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכלי לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם
  • מחבר

לא הוא לא מחובר בusb אלא בחיבור אחר שאני לא מכירה

פורסם

תנסי לחבר עכבר עם חיבור USB למחשב במקום העכבר שלך ותראי מה קורה. יכול להיות שפשוט הלכה לך היציאה, קרה לי בדיוק אותו דבר

פורסם

לחיבור קוראים PS/2 (חיבור עגול)

תנסי לחבר עכבר עם חיבור USB למחשב במקום העכבר שלך ותראי מה קורה. יכול להיות שפשוט הלכה לך היציאה, קרה לי בדיוק אותו דבר

אם היא עד עכשיו חיברה ב PS/2 אתה באמת חושב שיש לעכבר אופציה ל USB? אתה יודע, עכברים בדרך כלל באים עם חיבור אחד (לא שמישהו צריך יותר מזה ::))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים