פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אהלן,לא ממש מעניין אותי אבל רציתי לראות מה אנשים אוכלים כאן לארוחת בוקר..אני למשל סלט וגבינת עזים כי העלתי קצת משקל בגלל שאכלתי רק לאפות כול השבוע שעבר :-Xמה איתכם?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אכלתי אתמול קוביית קרח וכמובן שאחרי זה הקאתי אותה אני בדרך כלל אוכל סתם קורנפלקס כי אין לי יותר מידי סבלנות או זמן בבוקר ועכשיו חופש אז אני קם לארוחת ערב
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אכלתי אתמול קוביית קרח וכמובן שאחרי זה הקאתי אותה אני בדרך כלל אוכל סתם קורנפלקס כי אין לי יותר מידי סבלנות או זמן בבוקר ועכשיו חופש אז אני קם לארוחת ערב indeed
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אל תיעלב חמוד, זה הכל באהבה :-*. אבל אם אתה באמת רוצה לדעת אז זה קפה\תה עם איזה מאפה נחמד.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים קפה עם טוסט ... מה על הטוסט משתנה מדי בוקר , פעם נקניק , פעם גבינה , פעם שניהם , פעם רק קפה ... תלוי במצב רוח ואיפה קמים .
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר :-* אגב,אנשים חלאס לשלוח לי הצעות עם תוכן הומוסקסואלי כמו :"אני אוכל בתחת חמודי רוצה גם?" חלאס.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אני קם ב6 בבוקר שכולם עוד ישנים ומכין דייסת קוואקר, מכוס חלב 50 גרם קוואקר קינמון וסוכרזית וזאת לדעתי הדרך הכי טובה לפתוח את הבוקר
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים חחחחחחחחחחח בגלל שאני בדיאטה מיוחדת למפתחי גוף ובין השאר אני צריך להימנע מסוכר לבן כי הוא גורם להקפצה ברמת האינסולין בדם, מה שלא טוב לבריאות ועלול לגרום להשמנה
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים דבר ראשון על הבוקר חובה קפה אחרי זה אם יש איזה משהו לאכול אוכל אם אין צועק על אמא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.