פורסם 2005 ביולי 2120 שנים היום ניסיתי להתקין את הדריבר החדש מבית ATI של CATALYST אני נכנס רגיל לדריברים וינדוס XP הורדתי בסוף ההתקנה זה פיתאום עושה לי הודעה מווינדוס שהדריבר אינו מתאים לווינדוס XP מהדיגיטל לוגו ולא נבדק עם הוא מתאים שאל אותי עם להמשיך להתקין או לא המשכתי כי חשבתי ATI לא יעבדו עלי [ דיברים של XP זה דריברים של XP] למרות שXP ידוע בלעשות בעיות, המשכתי אחרי ההתקנה פתחתי מחדש את המחשב אין לי קול אין לי כונן דיסקים ולא היה עברית אני הייתי :s05: ??? הפעלתי מחדש את המחשב לא עזר אמרתי בוא נמחוק את המניאק מחקתי אחרי הפעלה מחדש חזר לי הקול הכונן דיסקים אמרתי טוב בוא נתקין דריברים מהדיסק של ה רדאון עשה לי את אותה בעיה רק שהפעם לא עשיתי המשך אלה הפסקתי את ההתקנה ---------------------------- חלק שני במירק אני לא יכול לכתוב בעברית ובעוד פורומים אני גם כן לא יכול לכתוב בעברית למה? [באי יס יקו אקספלורר ופה אפשר] מה לעשות? ------------------------- אני משתמש בווינדוס XP רדאון 9600XT ופנטיום 4 1700HERTZ 256MB -------------------------------- תודה מראש גל
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים בעיה מוזרה....התקנת את כל הדרייברים לקול?? מהדיסק של הלוח-אם?? בכלל מומלץ להתקין הכל מאותו דיסק.לדעתי.. הדרייברים לא תומכים בxp.תוריד עדכון מאותה חברה של הלוח אם לxpתנסה...ואז תתקין דרייברים לכרטיס מסך
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים בטח הוא הוריד את הCCC שמצריך התקנה של NET FRAMWORK שינסה את הגרסה ללא הקונטרול סנטר
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים ההודעה שאומרת שהדרייבר לא נבדק תמיד מופיעה בדרייברים של ATI, זה תקין לחלוטין.תעבור שוב על כל הדרייברים שלך שכולם מותקנים ומעודכנים, DirectX מעודכן והכל.תתקין מחדש (כמובן ללא CCC כמו שנאמר מעלי), ואם בא לך לגוון לראות אולי זאת הבעיה תתקין גירסא אחת אחורה (יש באתר של ATI את כל גירסאות הדרייברים הקודמות).בהצלחה.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר בטח הוא הוריד את הCCC שמצריך התקנה של NET FRAMWORK שינסה את הגרסה ללא הקונטרול סנטר אתה צודק \=איפה יש בלי?----------------------------הכל פועל טוב עכשיו למה למחוק ולהתקין מחדש דריברים? של הקול ?---------------------------ולמה זה לא מתקין לי דריברים מבדיסק של הכרטיס מסך?כנראה זה אותה גירסה שצריכה פריים וורק?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר ההודעה שאומרת שהדרייבר לא נבדק תמיד מופיעה בדרייברים של ATI, זה תקין לחלוטין.תעבור שוב על כל הדרייברים שלך שכולם מותקנים ומעודכנים, DirectX מעודכן והכל.תתקין מחדש (כמובן ללא CCC כמו שנאמר מעלי), ואם בא לך לגוון לראות אולי זאת הבעיה תתקין גירסא אחת אחורה (יש באתר של ATI את כל גירסאות הדרייברים הקודמות).בהצלחה.אבל פעם שעברה שהמשכתי יצעתי מהפורמטנעלם לי הקול והכונן דיסקים
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אהה... תכלס יכול להיות שזה בגלל הcccגם לי זה עשה בעיות פעם שהתקנתי...עדיף להתקין בלי זה.. אין סיבה שזה יעשה בעיות
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר לא חשובהתקנתי דריברים מהדיסקהפעם לא עשה לי שום דברהמשכתי במקום להפסיקנקווה שאני יוכל לשחקוגם תקנתי את העברית והאנגלית והיבלבול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.