פורסם 2005 ביולי 2020 שנים בס"דמה המצב?יש לי במחשב הישן שלי הראדיסק שהוא פועל על הטכונלגיה של ideובמחשב החדש ישלי הראדיסק שפועל על הטכנולגיה sataיש איזשהי דרך שאני יוכל לחבר ביהנם וככה לעביר מידע?ובבקשה זה דחוף.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים לא מחברים הארדיסק להארדיסקמחברים בין מחשב למחשב או בין הארדיסק למחשבבמקרה שלך אתה יכול לקחת את הדיסק מהמחשב הישן ולחבר אותו בתוך המחשב החדשאם אין לך מקומות פנויים בפנים אז שים אותו במקום הCDROM במחשב החדשותדליק מחדשהערהכל פירוק והרכבה של רכיבים במחשב יש לכבות אותו לחלוטין קודם
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר בס"דx-dude-לא הבנתה מה שאני אומר.ירח אפל אני חושב שהבנתה אבל נאי לא הבנתי אותך.אז אני ישאל שאלה ואז יסביר את עצמי שוב.אתה אומר לי שאני יכול לחבר את ההארדיסק במקום סידרום?ועכשיו אני ישאל את השאלה יותר ברור.ישלי שני מחשבים אחד ישן ואחד חדשבישן החיבורים של ההרדיסקים הם הישנים הקבל האפור הגודל.ובחדש זה החיבורים החדשים הקטנים כמו שרשמתי מקודם ישלי אחד sata ואחד ide בחיבורים.מקווה שהבנתם.ואני יודע שלא מחברים הראדיסק לארדיסק אבל אני לא יכול לחבר את שניהם לאותו המחשב בגלל חיבור שונה של כל אחד מהארדיסק.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים בכל המחשבים לא משנה ישן או חדש יש חיבורי IDE,הרי איך אתה מחבר את הסידירום? מקסימום חבר את הדיסק הקשיח הישן יחד עם הסידי שאחד יהיה מאסטר והשני סלייב.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר בס"דנכון אחי אבל יש קבלים שונים יש את הישנים העבים והגדוליםויש את החדשים הדקים האלה אני יחפש תמונות ויביאזה מה שיש לי במחשב הישןhttp://www.dacs-giken.co.jp/photo/IDE-50.jpgוזה מה שיש לי בחדשhttp://www.cselex.com/images-large/SATA-Signal-Cable-1.jpgמבין?החיברוים של ההרדיקסים שונים.אז איך אני יוכל לעשות ששניהם יפעלו באותו המחשב על מנת להעביר מידע.תודה רבה לך על העזרה
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר בס"דאז אתה אומר לי שאני יכול להוציא סידרוים ולחבר במכמו את ההרדיסק הישןוהוא יפעל רגיל?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים יכול להיות שיפעל קצת איטי,רק תבדוק שהוא מג'ומפר נכון (בד"כ על SLAVE),חבר,ולא אמורה להיות שום בעיה.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר בס"ד סבבה תודה אחי אני יעשה את זה מתשהו גבר אתה אה ותגיד שניה מה יקרא עם יהיה לי שני כוננים בעלי אותה האות? זה יצור בעייה?
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים לא יכול להיות דבר כזה, המחשב יחשיב את ההארדיסק שתוסיף ככונן נוסף.הוא יקרא לו באות אחרת (ליתר דיוק האות הבאה בתור)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.