עבור לתוכן

עכשיו 5 וחצי בבוקר,לא ישנתי יומיים ויש לי ציפורים

Featured Replies

פורסם

מעצבנות שיושבת על העץ שבחצר,יש הצעות להפטר מהם? :s07:

פורסם

זרוק כמה אבנים לכיוון העץ.. אם לא תפגע לא נורא אולי לפחות הם יעופו אם תפגע אז יותר טוב :)

אני אישית במצבים כאלה מנסה לשפר את יכולות הרוגטקה שלי :cool2:

פורסם

יש לי את אותה הבעיה נראה לי אני יוצא עוד דקה אם ג'ריקן בנזין ומצית להדליק את העץ :pissed:

פורסם
  • מחבר

לקחתי את רובה הפיינטבול אבל הCO2 ריק :s07:

אז פשוט הוצאתי מהמגירה חבילה של נפצים שנשארה לי לפני איזה שנה,כמעט התפוצץ לי ביד אבל עשה את העבודה :-X

פורסם

הייתי אמור לקום בשמונה וללכת בתשע לגלוש עד 2-3 ככה אבל קמת בחמש וחצי.... כדאי לנסות לישון או כבר להשאר ער עד שמונה ככה? יש לי מה לעשות עד אז אבל לא רוצה להיות עייף :-\ סעמק שונא את כל הקטע של השיינה..

למה אתם ערים?

פורסם

הייתי אמור לקום בשמונה וללכת בתשע לגלוש עד 2-3 ככה אבל קמת בחמש וחצי.... כדאי לנסות לישון או כבר להשאר ער עד שמונה ככה? יש לי מה לעשות עד אז אבל לא רוצה להיות עייף :-\ סעמק שונא את כל הקטע של השיינה..

למה אתם ערים?

אני אישית לא הצלחתי להרדם יעני לא ניסיתי והזמןטססססססס לו חשבתי היום אני אלך לישון כמו בן אדם ב2 בערך אבל לא עוד איזה חצי שעה אני עף למיטה :hat:

פורסם
  • מחבר

כי לישון זה בזבוז של זמן(וגם בגלל שלא נרדמתי :P )

כנראה אני אלך לישון היום בלילה ;D

פורסם

אני לא הצלחתי להירדם בגלל שישנתי אתמול עד 17:00 בגלל שנשארתי ער עד 06:00(וזה ממשיך ככה...)

פורסם

מישהו יודע איך אני שם חתימה.???? :nixweiss::s07:

פורסם
  • מחבר
לינק לחתימה
פורסם

הסדרתי כבר.. :)

פורסם

הדבר הכי מעצבן זה שנגיד השעה 6 בבוקר ואתה יודע שאם תלך לישון אז תקום בחמש בצהריים אבל אם תקום בחמש אז אין סיכוי שתירדם באחד בלילה ותקום יום למחרת בשמונה בבוקר כמו בן אדם... בקיצור, אני הייתי צריך לקום מוקדם ללכת לים כי היו גלים טובים שישי-שבת אז לא רציתי להפסיד... החלטתי לא ללכת לישון ואז אחרי לא מעט מאמצים להישאר ער עוד יום שלם בלי שיינה לא הצלחתי להירדם אחר כך חחחחח זה הדבר הכי מציק! אחרי זה שניסתי להישאר ער בסוף לא נרדמתי בלילה ומזלי שהעירו אותי בשמונה אבל בכל אופן, הייתי עייף....

פורסם

אני כרגע אוכל סרטים, אני לא מצליח לישון בלילה וביום אני ישן תמיד כי אני גמור מעייפות ואין מצב שאני לא יפול למיטה :-\

ועוד הבוקר אני צריך לנסוע לניצנים...יותר נכון עוד כמה שעות

פורסם

חחח אני במקומך הייתי מנסה לפתח איתן שיחה...

ציפ ציפ ציפ!!! שקט! ציפ ציפ ציפ!!

:bash:

חחחח

פורסם
  • מחבר
FuckOff.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים