עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

עדיין לא הבנתי למה החבר שלך התפשט כשדיברתם אחד עם השני במצלמה.... המממממ..... ::)

• תגובות 277
  • צפיות 43.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• אממ.... הקפצה.  

• אוקי הגיע הזמן לכמה שטיות שלי בכיתה ו אני כזה מסטול לגמרי כי לא ישנתי בלילה אני הולך ולא שם לב שאני לפני כד ענק של 2 מטר ככה אני נכנס בו בשיא הכוח שאני לא שם לב כמבון שהוא מולי ושובר צלע אחרי זה באו

• דבר נוסף - זה לא כ"כ מטורף, זאת יותר פדיחה - פדיחה לא שלי, של חבר שלי. ;D חבר שלי קנה Webcam, חיבר אותה וכל זה, וישר קרא לי למסנג'ר והפעיל את המצלמה, שאל אותי איך רואים וכל השאלות האופייניות למי שקנה

פורסם
  • מחבר

כל מי ששומע בלבלי אותו הוא ערס.

או מושיק מאפיה.

לא נכון :nono: ראיתי עובד בניין רוסי שמצליח לזייף את זה, והוא בטוח לא ערס

פורסם

לא נכון :nono: ראיתי עובד בניין רוסי שמצליח לזייף את זה, והוא בטוח לא ערס

כמה סטריאוטיפים ודעות קדומות יש לכם, יש מפה עד הודעה חדשה ערסים אשכנזיים (ואני לא מדבר על רוסים), אתם ממש חיים בסרט. תבינו, במאה ה-21 כבר אין מזרחי ואשכנזי, הכל כאן כבר התערבב מזרחים התחתנו עם אשכנזים, הכל התערבב כבר...

ומזרחי או אשכנזי ממש אבל ממש לא משמש אינדיקציה לערס או לא ערס.

ולא כל מי ששומע מוזיקה מזרחית אומר שהוא ערס, אתם ממש מפגרים בחיי...  :(

אני מזרחי, אני לא ערס, אני לא אוהב לשמוע מוזיקה מזרחית, אבל זה ממש לא קשור. אני מכיר הרבה אנשים ששומעים מוזיקה מזרחית והם ממש אבל ממש לא ערסים!

אתם חיים כמה מאות אחורה ...  :-X

פורסם

עדיין לא הבנתי למה החבר שלך התפשט כשדיברתם אחד עם השני במצלמה.... המממממ..... ::)

הבנת הנקרא. הוא ירד למטה, אז הוא החליף בגדים, אתה לא מחליף בגדים שאתה יורד למטה בנאדם ? או שאתה לובש את הבגדים שישנת איתם ?  :kopfpatsch:

הוא שכח לסגור את המצלמה, זאת הייתה הפעם הראשונה שלו במצלמה, והוא כמו דפוק מזער את החלון והלך להחליף בגדים.

פורסם

טוב... אם אתה אומר שזה המקרה ולא היה משהו אחר אז בסדר.... ::) ::)

פורסם

Bluesky שמעת על כפתור עריכה?

פורסם

טוב... אם אתה אומר שזה המקרה ולא היה משהו אחר אז בסדר.... ::) ::)

תגיד לי את זה בפנים, אתה חושב שאני נשנש? ::)

פורסם

קצת..

פורסם
  • מחבר

קצת..

:lol: אוי באמת....זה לא רק קצת, אני בטוח שאתה חושב שהוא נשנש, ואני בטוח שכמעט כל אחד שקרא ת'הודעה שלו חשב שהוא נשנש

פורסם

קצת..

פורסם
  • מחבר

קצת הרבה, אבל זה לא הנושא עכשיו

פורסם

הלכתי עם חבר שלי והוא הוריד את המכנסים והראה לאנשים את התחת שלו ברחוב, ואני נתתי לזקנה אחת גרפס קטלני באוזן, וזה סיפורים טריים מאוד.

טוב זה ממש ישן, הייתי עם חבר צפצפנו לאיזה מליין אחד בדלת שיש לו מצלמה בכניסה, ושמנו שטיח על הראש כדי שלא יראה מי זה בדלת, ואז פתאום אחות הגדולה של אותו איש באה מאחור, ושואלת מה אנחנו עושים. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

שיחקתי עם צפע על המיטה שלי עד שהוא הכיש אותי :screwy:

פורסם

קצת הרבה, אבל זה לא הנושא עכשיו

אז זהו שלא, אני רק אחד שעומד במילתו, אם אתה אחד שלא עומד במילתך, אז סימן שאתה הנשנש ולא אני. :-\

פורסם

114508534

הצתלמנו עם התחת למצלמה.

:screwy: :screwy:

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים