עבור לתוכן

קניות בדיוטי פרי

Featured Replies

פורסם

אני צריך לקנות רמקולים למחשב, ואני יודע שבדיוטי פרי מוכרים מערכות של לוג'יטק (בעיקר... לפחות זה מה שאני זוכר המטיסה האחרנה שלי...), השאלה היא אם כדאי לי לקנות שם, או שהמחיר לא נמוך מספיק כדי להפוך את הקנייה למשתלמת (ולקנות מערכת אחרת, כנראה אינספייר 2500 בחנות "רגילה"...)

תודה.

פורסם

www.sakal.co.il

יש למעלה קישור לאתר אינטרנט של הדיוטי פרי, ושם אתה יכול לראות את הדברים שהם מוכרים.

פורסם
  • מחבר

OK, תודה...

מהמחירים שלהם אני מבין שחוץ מזה שזה בדולארים, הם ממש לא יותר נמוכים מחנויות שכן לוקחות מע"מ...

פורסם

כן... זה כמו באילת.. הם מרוויחים את המעמ ולא מורידים מחירים. בגלל זה הם לא רוצה שיחזירו באילת את המעמ, כדי להמשיך ולהרוויח אותו.

פורסם

לא ממולץ לקנות בדיוטי פרי שום דבר שקשור למחשבים,

גם ככה אין מכסים. והמע"מ? בינינו תמיד אפשר למצוא זול יותר ץ

פורסם

דווקה יש מערכת רמקולים שכדאי לקנות, אם אתה מחפש מערכת 2.1 למחשב לפי מה שראיתי באתר שלהם יש מערכת של אלטק לנסינג שמכירה בארץ כ2000 שקל, היא עולה בדיוטי פרי 200$ בדיוק כמו בארה"ב.

זו המערכת

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31325

יש שם עוד מערכת 2.1 של אלטק שגם עולה 200$ אבל בארץ היא עולה פחות מהראשונה כ1500 שקל

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40050

לך על המערכת הראשונה היא אמורה להיות טובה יותר זו אחלה עיסקה המחיר הוא בדיוק כמו בארה"ב אתה חוסך יותר מ50% במחיר יחסית לארץ ומקבל מערכת טובה מאוד.

פורסם

מה עם נעליים וביגוד? ומה עם אלכוהול?

זה משתלם לקנות שם?

האם יש אתר כלשהו כדי שאני יראה מחירים לדברים הנ"ל(לא מצאתי את זה בסקאל)?

פורסם
  • מחבר

אם הייה לי 200$, לא הייתי מברר כלכך הרבה על כדאיות...

אלכוהול וסיגריות משתלם, אבל לא על זה הת'ראד ;)

פורסם

מישהו יודע על שעונים (CASIO G-SHOCK) וההבדלי מחירים בדיוטי פרי שלהם?

פורסם

מישהו יודע על שעונים (CASIO G-SHOCK) וההבדלי מחירים בדיוטי פרי שלהם?

בדיוטי פרי משתלם לקנות בשמים אלכוהול סיגריות

שעונים יקרררררררר

בגדים יקררררררר

מחשבים כנ"ל אבל יש מדי פעם דילים שווים כמו שזה מצא לך את הרמקולים

תקנה של מערכת קולנוע משהו זול לחדר 200$ וידיאו+דיוידי+מגבר+5 רמקולים וסאב שווה ר3ח

פורסם

גם אלכוהול כבר לא משתלם אפשר למצוא מחירים טובים יותר אצל דילרים. סיגריות עדיין בא בטוב.

פורסם

ואיך נעליים? כי חשבתי לקנות משהו

אלכוהול אני צריך בכל מקרה, לא משנה מה המחיר, בשוויץ אין לי סיכוי להשיג משהו.

פורסם

רק תשים לב שאתה יודע מה אתה קונה, ושלא תרצה להחליף את זה אחר כך, כי שתחליף הם יזכו אותך בלי המעמ, ואז תצטרך להוסיף עוד כסף כדי לקנות נעל באותו מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים