פורסם 2005 ביולי 1920 שנים אני צריך לקנות רמקולים למחשב, ואני יודע שבדיוטי פרי מוכרים מערכות של לוג'יטק (בעיקר... לפחות זה מה שאני זוכר המטיסה האחרנה שלי...), השאלה היא אם כדאי לי לקנות שם, או שהמחיר לא נמוך מספיק כדי להפוך את הקנייה למשתלמת (ולקנות מערכת אחרת, כנראה אינספייר 2500 בחנות "רגילה"...)תודה.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים www.sakal.co.ilיש למעלה קישור לאתר אינטרנט של הדיוטי פרי, ושם אתה יכול לראות את הדברים שהם מוכרים.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר OK, תודה...מהמחירים שלהם אני מבין שחוץ מזה שזה בדולארים, הם ממש לא יותר נמוכים מחנויות שכן לוקחות מע"מ...
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים כן... זה כמו באילת.. הם מרוויחים את המעמ ולא מורידים מחירים. בגלל זה הם לא רוצה שיחזירו באילת את המעמ, כדי להמשיך ולהרוויח אותו.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים לא ממולץ לקנות בדיוטי פרי שום דבר שקשור למחשבים,גם ככה אין מכסים. והמע"מ? בינינו תמיד אפשר למצוא זול יותר ץ
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים דווקה יש מערכת רמקולים שכדאי לקנות, אם אתה מחפש מערכת 2.1 למחשב לפי מה שראיתי באתר שלהם יש מערכת של אלטק לנסינג שמכירה בארץ כ2000 שקל, היא עולה בדיוטי פרי 200$ בדיוק כמו בארה"ב.זו המערכתhttp://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31325יש שם עוד מערכת 2.1 של אלטק שגם עולה 200$ אבל בארץ היא עולה פחות מהראשונה כ1500 שקלhttp://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40050לך על המערכת הראשונה היא אמורה להיות טובה יותר זו אחלה עיסקה המחיר הוא בדיוק כמו בארה"ב אתה חוסך יותר מ50% במחיר יחסית לארץ ומקבל מערכת טובה מאוד.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מה עם נעליים וביגוד? ומה עם אלכוהול? זה משתלם לקנות שם? האם יש אתר כלשהו כדי שאני יראה מחירים לדברים הנ"ל(לא מצאתי את זה בסקאל)?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר אם הייה לי 200$, לא הייתי מברר כלכך הרבה על כדאיות... אלכוהול וסיגריות משתלם, אבל לא על זה הת'ראד
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מישהו יודע על שעונים (CASIO G-SHOCK) וההבדלי מחירים בדיוטי פרי שלהם?בדיוטי פרי משתלם לקנות בשמים אלכוהול סיגריותשעונים יקררררררררבגדים יקרררררררמחשבים כנ"ל אבל יש מדי פעם דילים שווים כמו שזה מצא לך את הרמקוליםתקנה של מערכת קולנוע משהו זול לחדר 200$ וידיאו+דיוידי+מגבר+5 רמקולים וסאב שווה ר3ח
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים גם אלכוהול כבר לא משתלם אפשר למצוא מחירים טובים יותר אצל דילרים. סיגריות עדיין בא בטוב.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים ואיך נעליים? כי חשבתי לקנות משהואלכוהול אני צריך בכל מקרה, לא משנה מה המחיר, בשוויץ אין לי סיכוי להשיג משהו.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים רק תשים לב שאתה יודע מה אתה קונה, ושלא תרצה להחליף את זה אחר כך, כי שתחליף הם יזכו אותך בלי המעמ, ואז תצטרך להוסיף עוד כסף כדי לקנות נעל באותו מחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.