פורסם 2005 ביולי 1920 שנים היי...אני מחפשת שמות של שירים של סרטים מצויירים, רצוי של וולט דיסני....למשל:John Tesh - Can You Feel The Love Tonightאו למשל:Elton John - Circle Of Lifeזה יכול להיות בכל סרט מצוייר קלאסי מהסגנון....(הנ"ל לקוחים ממלך האריות)תודה!
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר בולי השלג? מה זה? וואי אני מנסה להיזכר בשם של השיר של אלאדין, כשהם על השטיח המעופף! בעע.... אהה....ושל מלך האריות כשסימבה מגיע לג'ונגל לבד אחרי שאבא שלו נופל מהצוק... והחרג'וקים האלה שרים לו... akuna matata...!!! זה השם של השיר?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר יש לך שמות של שירים? (רצוי גם את מצבע השיר...) הא! ואת אקונה מטטה מצאתי...איזה כיף!
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000001M1Y/ref=pd_sxp_f/102-2891216-3774513?v=glance&s=music כנסי פה תרדי קצת בעמוד יש שם את כל הטראק ליסטינג ומי מבצע
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר יוווווואו!!!! אין לך מושג כמה עזרת לי!!! מודה לך מקרב לב, כליות, ריאות, וכיס מרה!!!! :-* עריכה: מציעה לכל אחד לנסות את אקונה מטטה....אתם לא תשלטו בעצמכם ותתחילו לקפץ ברחבי החדר...מניסיון....
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים Disney - Little Mermaid - Under the SeaAladin Soundtrack - A Whole New WorldDisney - Aladin - Prince AliDisney - Toy Story - You've Got A Friend In MeThe lion sleep tonightועוד.. אני צריך לחפש במחשב..
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים אם כבר את בקטע של דיסני:Alladin - Never Had a Friend Like MeBeauty and the Beast - Be Our GuestThe Jungle Book - Bear Necessitiesויש עוד שאין לי כוח לחשוב עליהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.