פורסם 2005 ביולי 1920 שנים איזה מעבד זה ? איזה ליבה ? אוברקלוקינג ? עקרונית טמפרטורה סבירה לגמרי (אפילו טובה תלוי במעבד), השאלה מה הטמפרטורה אחרי רבע שעה prime95 - large ffts.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים אני חייב לדעת איזה מעבד יש לך!תגיד כמה מאוררים יש לך במארז ? אתה משתמש בקירור מים או משהו ?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים איזה מעבד זה ? איזה ליבה ? אוברקלוקינג ? עקרונית טמפרטורה סבירה לגמרי (אפילו טובה תלוי במעבד), השאלה מה הטמפרטורה אחרי רבע שעה prime95 - large ffts.וגם איזה קרור...
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר מאוורר 1 מכניס אוויר1 מוציא ואחד ענק שעומד פה בחדר מול המארז ועושה עבודה מצויינת !מעבד 1.6 פנטיום4נורטוודזה מחשב ישן מארז חרא מאוד ובלי האוורור של המאוורר בחדר זה לא היה טוב!זה מה שמציל אותי עכשיו...
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים הטמפרטורה במנוחה אצלי איך היא ? לא מבין מה הקטע שלכם עם הטמפרטורה .... זה לא מראה רמת בצועים או משהו כזה . INTEL 850GB\MD\MV כנראה הלוח לא תומך במעבד מעל 2.0GHZ .בקיצור זה לא אומר כלום , רק שיש לך איוורור טוב בתוך המארז . יש לי 850MV+P4-1.6_WILLI והקירור IGLOO4350-LIGHT ... אין אף מאוורר במארז , חוץ מאחד בספק על 7V .פעם הטמפרטורת היו פחות או יותר כמו שלך , עכשיו כשכמעט אין סירקוליציית אויר במארז ובחום של הקיץ ... המעבד במעמץ 45-50 מעלות . וזה לא עושה לי רע .רק שקט טוטלי .
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר התחלתי את כל הקטע של האוורור -קירור בגלל הכרטיס מסך שעושה לי בעיות ארטיפאקטים -עכשיו לא בנתייםמה שאומר שזה החום השפיע עליו...אצלי בחדר מאוד מאוד חם + לחות מאוד גבוהה וחום מבחוץ + המארז לא מאוורר כמו שצריך לכן יש בעיות....אם היה לי כסף מזמן הייתי עושה משהו כבר אבל אין כסף אז יש מאוורר ענק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.