עבור לתוכן

מחפש מדריך לפתיחת שרת על המחשב הפרטי בבית .

Featured Replies

פורסם

תודה :)

פורסם

שרת של מה? משחק? FTP? עדכוני ם לתוכנות? מה?

פורסם
  • מחבר

אתר אינטרנט

אני רוצה לאכסן את האתר שלי על המחשב שלי ושתיהיה גישה לכולם לאתר

פורסם

אתה משתמש בASP\PHP\ACCESS\MSSQL? או רק HTML?

זה חשוב לך שזה יהייה על המחשב שלך? אני ממליץ לך לשים את זה על שרת חינמי(כמו LYCOS או DOMAINDLX).

כמובן שאין שם הרבה תעבורה, אבל בשביל ההתחלה זה צריך להספיק(עד שיהיו יותר גולשים ותראה אם זה בכלל כדאי לפתוח שרת).

פורסם
  • מחבר

האתר יושב כבר קרוב לשנה על השרת של 100WEBSPACE יש לי מלא גולשים אבל הבעיה היא הקריסות של השרת , תעבורה נמוכה וכ'ו שהתחילו להפריע לי רק בזמן האחרון

בינתיים בעקבות טיסה לחו"ל שהוצאתי עליה את מיטב כספי ובגלל שיש לי מינוס אני חייב להמתין למשכורת הבאה עד לקניית איכסון נורמלי

אני רוצה לאכסן את האתר על המחשב

אני משתמש במערכת ניוקר -PHP ,MSSQL

אני צריך מדריך שיסביר או שמישהו יסביר לי שלב שלב מה צריך להתקין ואיך לעבוד עם זה .

פורסם

דן,תנסה את somee.com

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אני לא מעוניין בשרתים שמציאים איכסון חינם אלה אני מחפש דרך לאכסן את האתר שלי על המחשב שלי

פורסם

תוריד apache היא חינמית כוללת גם PHP

ואחרי זה תרויד MSSQL אין לי מושג מאיפה כי לא השתמשתי בה אבל אני מאמין בגוגל תמצא

פורסם
  • מחבר

ומה הלאה ?

פורסם

וזהו הלאה.

הכתובת אייפי שלך תהיה הכתובת של האתר.

אתה כמובן יכול לרשום דומיין (או להשתמש בשירות כתובות מקוצרות, נניח http://home.v3.com/) ולשלוח אותו לכתובת הזאת.

אם אין לך כתובת אייפי קבועה אתה בבעיה, אבל אתה יכול להשתמש בתוכנת Dynamic DNS כלשהיא.

----------------------------------------

אבל מה גורם לך לחשוב שה-upstream הביתי שלך יאפשר לך להריץ אתר ?

פורסם

יש אחר כזה שמאפשר לך להוריד תוכנה מסויימת, וכל פעם שאתה מתחבר לאינטרנט התוכנה הזו שולחת לאתר את האיי פי שלך, והאתר הזה מנתב את הכתובת שנרשמת אצלו לאיי פי הזה. יש את זה להרבה שרתי MU. נראה לי קוראים לאתר no-ip אני לא בטוח. אם תחפש שרת MU, בטוח תמצא את הכתובת של האתר הזה.

פורסם

אתה יכול להשתמש בתוכנות כמו PHPTriad

במקום להתקין ולהגדיר את ה APACHE וה MYSQL.

זה כבר עושה לך את העבודה..

פורסם

הוא לא בבעיה... יש לו את dyndns.org ו no-ip.com שמאפשרים להוריד תוכנות שמעדכנות את האיפי של הדומיינים כל פעם שהמחשב עולה מחדש...

אני לא ממליץ על PHPTRIAD כי היא ממש לא מעודכנת..

עדיף להתקין הכל ידני, או שפשוט תחפש חבילות כמו PHPTRIAD רק יותר מעודכנות..

פורסם
  • מחבר

התקנתי את אפצ'י וזה מה שאני מקבל

אני לא יודע מה לעשות הלאה .

תעזרו בבקשה

pic16nw.png

pic29jh.png

פורסם

בגלל זה אמרתי שכדאי להתקין כזאת חבילה כי אז אתה לא צריך להסתבך עם ההגדרות.

נכון, PHPTriad ישנה מאד. יש לי שם של עוד אחת חדשה, שהיא בתשלום אבל שחכתי את שמה.

אם אני אמצא או אזכר אני אכתוב.

הנה מצאתי:

http://www.sokkit.net

יש לך גירסת נסיון ל30 יום בחינם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים