פורסם 2005 ביולי 1820 שנים המסך שלי רועד משהו נורא כבר חודש וזה רק מחמיר זה הגיע לרמה שאי אפשר לראות טקסט(אני כותב במחשב של אבא שלי) ואין לי הרבה מה לעשות, ניסיתי לחבר למחשב אחר, לפתוח ולראות אם יש אבק(אין),לחבר את החשמל שלו ישירות לקיר,להעביר אותו לבית של שכן(כי חשבתי שזה הפרעה מגנטית).בקיצור מה שלא ניסיתי הוא רועד ואני כבר בוכה ברוב כעס אז אם לא תעזרו לי ,מחר הוא יוצא לטיסה מהחלוןהמסך הוא "benq g775"(17" שטוח) וממש לא ישןתודה רבה למי שעוזר כי אני משתגע פה
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים תבדוק אם כל הפינים בחיבור של הכבל של המסך נמצאים ולא עקומים.כמו כן, זו יכולה להיות בעיה של הכרטיס מסך.ניסית לחבר מסך אחר למחשב, או את המסך למחשב אחר?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר כן חיברתי אותו למחשב אחר...וחסר לי פין אחד אבל אני חושב שזה אמור ליהיות ככהועוד שאלה: למה שאני מחבר LCD זה לא קולט?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים יש אפשרות שקוראים לה DEGUSS אני חושב שהיא יכולה לעזור, ניסית?? (זאת אפשרות במסך עצמו, לא במחשב)
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר יש אפשרות שקוראים לה DEGUSS אני חושב שהיא יכולה לעזור, ניסית?? (זאת אפשרות במסך עצמו, לא במחשב)ניסיתי ושזה עושה את זה לא רואים הבדלתשנה את הHT ל85איפה אני משנה?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים רעידות זה לרוב מבשר בעייה בשפופרת. אם יש אחריות, תממש אותה. אם אין, תפרד מהמסך לדרכו.בקשר לLCD, מה זאת אומרת לא קולט?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר רעידות זה לרוב מבשר בעייה בשפופרת. אם יש אחריות, תממש אותה. אם אין, תפרד מהמסך לדרכו.בקשר לLCD, מה זאת אומרת לא קולט?כתוב לי במסך NO SIGNAL או משהו כזה
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים תחבר את הכבל מכ. המסך למסך ותפעיל מחדש את המחשב. אם יש עדיין את ההודעה הזו, ובהנחה שבמסך אחר כן רואים מידע, אז כנראה שהכבל לא תקין.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים יש לי מסך של PROVIEW בן 6 שנים בערך (17" CRT). גם לי היו רעידות, אבל לא זוכר מה הפסיק אותם: אם הידוק הכבלים של המסך למחשב, שינוי הרזולוציה לגבוהה יותר (לא נראה לי זה) או שזה פשוט נעלם לבד!אבל אם אתה אומר שהמסך לא ישן, אז בטח יש עליו אחריות. למה שלא תממש אותה?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר יש לי מסך של PROVIEW בן 6 שנים בערך (17" CRT). גם לי היו רעידות, אבל לא זוכר מה הפסיק אותם: אם הידוק הכבלים של המסך למחשב, שינוי הרזולוציה לגבוהה יותר (לא נראה לי זה) או שזה פשוט נעלם לבד!אבל אם אתה אומר שהמסך לא ישן, אז בטח יש עליו אחריות. למה שלא תממש אותה?אין לי כבר אחריותתחבר את הכבל מכ. המסך למסך ותפעיל מחדש את המחשב. אם יש עדיין את ההודעה הזו, ובהנחה שבמסך אחר כן רואים מידע, אז כנראה שהכבל לא תקין.עשיתי ריסטרט אבל עדיין לא רואים. זה מסך שפועל כרגע על מחשב אחר
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים כמו ל-malcomx9, גם לי יש מסך Proview בן 6-7....בכל מקרה, השבוע החלו רעידות רציניות על המסך, התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך, וראה איזה פלא - עברו הרעידות.אני מציע לך לנסות את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.