עבור לתוכן

מישהו יודע מה באמת קרה למגזין האגדי WIZ?

Featured Replies

פורסם

יצא לי לחפור לפני כמה ימים בבוידעם, ומצאתי גליון WIZ (מס' 119, עם כתבה על Mechwarrior 4!) ונזכרתי בתקופה העליזה של הביצפר היסודי, שכל 10 בחודש הייתי רץ לסטימצקי לקנות את הגליון החדש.

היו לי ממש הרבה, יותר מ-50...הכי ישן שהיה לי היה גליון 78 אני חושב והאחרון 140...נדמה לי.

חיפשתי קצת מידע באינטרנט על העיתון והבנתי שהוא נכחד כבר לפני שנים רבות.

מישהו יודע מה באמת קרה לעיתון והאם יש תקווה שיחזור?

פורסם

LOL

מעלה נשכחות..............

איזה תקופה נחמדה. :)

אחד הדברים שהיו ממש נחמדים במגזין הזה הוא שהיית מקבל איתו משחקים מלאים.

קיבלתי איתו משחקים מעולים: Super Street Fighter 2 Turbo

Witcheaven (כשהיה משחק ממש חדש)

Shogo (עדיין אחד השוטרים הטובים ששיחקתי בהם אי פעם)

Ultima 8

ועוד...............

גם העיתון היה נחמד מאוד, אז.... שעוד לא היו ביקורות באינטרנט (מה גם שאחרי הכל.... עיתון אפשר לקרוא בשירותים ובזמן שמירות ;) )

בכל מקרה, מן הסתם העיתון לא קיים יותר בגלל שהפסיקו לקנות אותו לאט לאט.

בהתחלה אני זוכר שהוא עבר בעלות (נראה לי שמו"ל ) או משהו כזה. ואז הוא הפך להיות עוד יותר קקי...... איכות הכתבות ירדה עוד יותר והגיעו עם העיתון דמואים.

פורסם

הייתי מנוי של העיתון wiz עד שפשט את הרגל...

נראה לי שהוא פשט רגל בגלל שהמחסן שלהם נשרף כי מאותו יום שקראתי על זה בעיתון שלהם אחרי כמה גליונות העיתון פשט את הרגע ואז הם שלחו הודעה בדואר שבקרוב הם יחזרו... |: עברו כבר כמה שנים מאז לצערי... :'(

למי שלא יודע wiz הוא מבית bug (החנות).

פורסם
  • מחבר

הייתי מנוי של העיתון wiz עד שפשט את הרגל...

נראה לי שהוא פשט רגל בגלל שהמחסן שלהם נשרף כי מאותו יום שקראתי על זה בעיתון שלהם אחרי כמה גליונות העיתון פשט את הרגע ואז הם שלחו הודעה בדואר שבקרוב הם יחזרו... |: עברו כבר כמה שנים מאז לצערי... :'(

למי שלא יודע wiz הוא מבית bug (החנות).

זה מסביר את העובדה שתמיד אפשר היה לקנות את העיתון אצלהם בחנות.

ד"א, היה בעיתון את הקומיקס הזה על הצרות הפיננסיות של הנהלת העיתון - עכשיו נדמה שזה היה "קומיקס ריאליטי" או משהו כזה.

חחח...אני אף פעם לא אשכח את התמונה שאיזו שמנה הלכה לאכול תפוח במשרדי העיתון, ואחרי שהיא לא חזרה כבר שעה, העורך צעק שהיא בטח כבר גמרה את השימורים לחורף...:lol:

פורסם
Witcheaven
:lol:

איזה משחק שולט עם הבובת וודו! חזק!

גם לי היה מלא גיליונות אני ינסה לחפש ולהביא תמונות נבחרות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים