פורסם 2005 ביולי 1720 שנים רציתי לדעת מה דעתכם על מדיות Fortis DVD+R 4.7Gbומדיות Memorex DVD-R 4.7Gb x4ויש גם מדיות - של TEACעקרונית הפורטיס משתלמים לי יותר כספית (אני צריך כמויות לאיחסון לדברים)אין לי עוד אופציות מלבדם
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים יש לי את המדיה של Memorex והיא פשוט מצוינת כבר 8 חודשים הדיסק מחזיק לי בלי שום בעיהכל הדיסקים שצרבתי של Memorex DVD-R 4.7 Gb x4 נשמרו והם מצוינים עד היוםלפי דעתי הם טובים כמו וורבטים!
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר אני סה"כ צריך מדיות בשביל לרוקן את הקשיח ואולי פעם בשבוע/חודש בכלל לגעת בהם (אני מכור לסדרות ומוריד כמו טיל)
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים כי אמרתה שאתה מרוקן את הדיסק קשיח מדי פעםומוריד סדרות כמו טיל אז במקום כל פעם לצרוב על דיסקפשוט תקנה כמה דיסקים של RW ותצרוב את הסדרות תראה ואז תמחוק וכך כל פעם ובכך אתה חוסך הרבה דיסקים אני אישיתי עושה את זה אם סרטיםצורב רואה מוחק
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים טוב בסדר לא ידעתיכבר הבנתה מה שהייתה צריך לדעתאז אני לא רואה טעם להמשיך בדיון
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים Memorex הם בסדר אני לא רואה סיבה שלא תילך אליהםteac מוכרת יותר בכונני דיסקטים ובצורבים אין לי מושג איך הם בדיסקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.