עבור לתוכן

מישהו ראה,או יודע על קיומה של פרארי בארץ?

Featured Replies

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

תהיה בריא בן אדם, שתבין משהו רק אז תדבר.

• תגובות 148
  • צפיות 12.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אין מה להבין יש סירטון מ 0 עד 100 סקיליין נותנת לו בראש מה הונדה S2000 אוטובוס יותר מהיר ממנה

פורסם

תקשיב, הסירטונים שלך שווים לתחת וגם המידע שלך שווה לתחת. דבר ראשון אי אפשר איזה שיפורים דחפו לכל אחת, דבר שני מכונית לא קונים בשביל מירוץ דראג, מכונית קונים לפי ההתנהגות ומשם הבחירה האישית. סקיילין היא מכונית מאוד יציבה, יש לה הנעת 4X4 והיא מכונית מעולה. הונדה S2000 מצד שני מכתיבה מחדש את ההגדרה למכונית ספורט. מנוע 2 ליטר VTEC אטמוספרי החזק בעולם לליטר (ומנוע אטמוספרי עדיף על כל מנוע עם טורבו שנכנס מאוחר), הנעה אחורית, מגיעה ללא עזרי נהיגה ולכן היא מכונית ספורט טהורה ביותר.

אני סה"כ חושב שיש לך בעיה עם הסמל ואם היה שם לאדה או משהו הייתה מתלהב....

פורסם

הכן כן יש לי בעיה קשה עם הונדה שלא שווה גרוש

EVO מכיר לא רואה S2000

דיי נו S2000 זה לא מכונית ספורט תן לי זמן מ 0 עד 100?

פורסם

לא הכל נתונים יבשים!

התנהגות כביש זה משהו שלא חשבת עליו ממש אהה...

פורסם

ברור שחושבים וזה משו שממש אין ל S200

פורסם

הכן כן יש לי בעיה קשה עם הונדה שלא שווה גרוש

EVO מכיר לא רואה S2000

דיי נו S2000 זה לא מכונית ספורט תן לי זמן מ 0 עד 100?

פפפפפ תאמין לי אין לך מושג מכלום, אצלך 0-100 זה הכל?

ולוקח לה 6.2 שניות להגיע למאה.

פורסם

6.2 זה אוטו ספורט זה תעשה לי טובה

וברור ש מ0 עד 100 לא אומר הרבה

אבל גולף GTI על דאבל טורבו לא רואה אותה אחד עם באלנס בין מישקל ומהירות אחד שיש לו אחיזה טובה פששששששששששש בגרמני אחד כזה טס על 260 כאילו הוא נוסע 100 האוטו מרגישים בו בן זונה

פורסם

דיייייייייייי

מה אתם ילדים קטנים?

או שתחזרו לנושא או שהדיון ינעל

פורסם

6.2 זה אוטו ספורט זה תעשה לי טובה

וברור ש מ0 עד 100 לא אומר הרבה

אבל גולף GTI על דאבל טורבו לא רואה אותה אחד עם באלנס בין מישקל ומהירות אחד שיש לו אחיזה טובה פששששששששששש בגרמני אחד כזה טס על 260 כאילו הוא נוסע 100 האוטו מרגישים בו בן זונה

:lol: :lol: :lol:

תאמין לי רק תרשם לקארספורום לפני שאתה מספיק לרשום את ההודעה הראשונה מעיפים אותך משם על טיפשות יתר.

ואפשר לדעת מה מהמגבלה של ההאצה למכוניות ספורט?  :lol:

פורסם

יש מכוניות שעושות את זה בפחות מ 3 שניות כמו סקיי ליין

עזוב אנחנו לא ילדים קטנים כל אחד והטעם שלו

פורסם

יה ********************** בקושי אנזו מצליחה להאיץ מתחת ל-3 שניות אתה חושב שסקיילין תצליח? היא מכונית עם אופי מאוד דומה לזה של STI ו-EVO FQ 280 אז דיי לטחון בנושאים שאתה לא מבין בהם.

********************- עוד לא מצאתי את המילה בשבילך.

רק שתדע שמיני מיינור משנות ה-60 לא מגיעה למאה, אם יהיה מזל 90 עם רוח גבית. אבל זאת אחת המכוניות שייצרו את המילה כיף למכונית.

בין השאר היום 70 אחוז מהמכוניות בעולם הלכו בדרכה, הנעה קדמית עם מנוע קדמי (למרות שזאת ההמצאה של אנדרי סיטרואן).

פורסם

יש מכוניות שעושות את זה בפחות מ 3 שניות כמו סקיי ליין

עזוב אנחנו לא ילדים קטנים כל אחד והטעם שלו

אני לא בטוח בקשר אליך.

פורסם

BOSE- אתה יכול להביא קישור לתראד שבקארספורום של צילומים של מכוניות עצבניות בארץ?

פורסם

יש פרארי אחת בארץ אדומה, טיפשות מוחלטת להביא אוטו ספורט למדינת ישראל, שיש פה כבישים שבכלל לא מתאימים לצורך הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים