פורסם 2005 ביולי 1820 שנים זה שאתה לא ראיתה מכוניות ספורט של קרזלר לא אומר כלום יש להם מכוניות ספורט ברמה גבוה ביותר
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מחבר צודק,חשבתי נתתי לינק זו המכונית בכול מקרה: http://yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=18567
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים Z3?איזה רכב מעפן...והיום יש Z4 בכל פינה אז מה העיניין בZ3?ד"א הרכב הכי יפה שראיתי בארץ זאת הקרוספייר של קריזלר, בצבע שחור.עוד לא יצא לי לראות מרצים משופרים אבל...ד"א אם יש בארץ או היו פאררי זה בטוח הדגמים המרובעים של פעם (לא F40, היותר זולים), אני לא אוהב אותם בכלל :-\...
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים זה שאתה לא ראיתה מכוניות ספורט של קרזלר לא אומר כלום יש להם מכוניות ספורט ברמה גבוה ביותר לפי העיצוב אתה קובע שזאת מכונית ספורט? : וייפר (דודג',קרייזלר, הכול אותו דבר) דודג' נמכרת תחת קרייזלר ובחלק מהמדינות הדודג' נקראת קרייזלר. הוייפר היא לא מכונית ספורט, מכונית ספורט זאת מכונית שיודעת לקחת סיבובים בין השאר. אם תקח סיבוב עם הוויפר או שהיא תקבל תת היגוי או שהתחת שלה יברח. היא רחוקה מאוד מהגדרת מכונית ספורט, אולי דראג/muscle car יותר יתאים. צודק,חשבתי נתתי לינק זו המכונית בכול מקרה: http://yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=18567 לא הבנתי מה ההתלהבות.
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^הבנתי שאתה אומר את זה על פי נהיגה מעשורות וויפרים נכוןאיזו בובה מי קונה 25 אלף[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים ד"א אם יש בארץ או היו פאררי זה בטוח הדגמים המרובעים של פעם (לא F40, היותר זולים), אני לא אוהב אותם בכלל :-\... ?? מה הבעיה בדגמים המרובעים של פרארי??? ודרך אגב ה F40 לדעת רבים כולל אותי היה הפרארי האולטימטיבית אי פעם (כמו כן גם לפי דעתו של ג'רמי קלרקסון*!!!) *ומי שלא יודע מי זה ג'רמי קלרקסון, ומתימר לדעת משהו על עולם הרכב, שיתביש לעצמו!!!!
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים הדגמים של פעם הם מעולים...למשל קחו את הלמבורגיני מיורה או קונטאש, פאר היצירה.וויפר לא מכונית ספורט?give me a break
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^ הבנתי שאתה אומר את זה על פי נהיגה מעשורות וויפרים נכון מיום ליום אתה מציג את עצמך כיותר ויותר דביל תקרא קצת מבחני רכב ותבין קצת את האופי של הרכב האמריקאי הממוצע.
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים אוי נו תעשה לי טובה זה אותו הדבר כמו שאני יגיד לך לקרא רכילות מה מה שכתוב הכל נכוןוביכלל ידוע שאתה לא זז מסיביק אוטו פח זבל
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים שיוווו, מה יהיה תגיד? כנראה שכל העיתונאים חבורת בורים ואתה הגאון שיודע הכל לפי עיצוב המכונית ומה לי ולסיויק לעזאזל?!?!?!?!?!?!?!?!
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים היא מכונית ספורט מטורפת!!! מכוניות שמתיימרות להיות ספורטיביות ושעולות פי 3 ממנה לא ספורטיביות כמוה.רק שתדע שהיא הרודסטר המועדפת על ג'רמי קלארקסון- לתשומת ליבך.
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים שמע איש ניסאן סקאיי ליין נותנן לעופנוע בראש בפתיחות אחי S2000 לא שווה גרוש זה אוטו זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.