פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים :lol: בלווווווווווווווווגאי שש לא דיברתי אליך. בכול מקרה אתה רוצה שאני אנסה עוד פעם הפעם בלי צרחות וקול של מתרומם? ;D בלוגאי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפה חבובון, הכנסת אותי לכפית. 8)
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים ניראה לי שקוראים לזה מצב כפית בגלל התנוחה שאתה נכנס אליה בזמן צחוק שמזכירה קצת את צורת הכפית, לפחות ככה אני הבנתי. אני לא רואה את זה. אני מכיר "תנוחת כף" (נחמד), אבל אני לא חושב שיש קשר. :-\
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אני לא רואה את זה. אני מכיר "תנוחת כף" (נחמד), אבל אני לא חושב שיש קשר. :-\ אחי, קצת אבקה לבנה ואתה תראה הכל. באחריות.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים איזה פרסומת מדהימה!!!! http://www.bigad.com.au יפתח לכם חלון שבו תתבקשו לאשר הפעלה של נגן... תלחצו yes, זה בסדר. מישהו יודע איך קוראים לשיר המקורי שיש בפרסומת הזאת?
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים חחחחחח אני מת להתקשר !!!רק אני חשבתי על זה? למה הפך 052?אוף אחד מנותק ואחד לא עונה... בינט אל שרמוטה :-)
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים חחחחחח אני מת להתקשר !!!רק אני חשבתי על זה? למה הפך 052?אוף אחד מנותק ואחד לא עונה... בינט אל שרמוטה :-)עכשיו זה 0522איתן
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים נקניק הומוגני, מה אתם אכולי סרטים... זה כמו חלב הומוגני, רק ברוורס כזה...
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים שמעו ... כולה נקניק .אתם לא בדיוק שואלים מה אתם אוכלים כשאתם קונים נקניק בסופר , אז מה קצת סינית על נקניק אמור להרתיע אותכם ?נראה אותכם שורדים בטבע , בלי אוכל מוכן , איזה חודשיים ככה , כשכל מה שיש לכם לאכול זה סנאים , יונים , צרצרים , ופוני קטן ששמו יצחק והוא יחסית זקן עם מבט סקסי בעיניים ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.