פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אם אני מזמין כרטיס קול מחו"ל, האם אני צריך לשלם פה מכס ומע"מ ? ואם כן, כמה בערך ?
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים קודם כל משלוח זה מה שיקר... מעמ זה 17% ומכס זה בערך 4% אני חושב... תחשב לבד חחחהמחירים במוצרים כמו כרטיס קול לא ממש מצדיקים את הקנייה בחו"לבזכרונות וכרטיסי מסך כן... בעיקר
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אני יודע שלא תמיד אתה משלם את זה ,זכור לי פה כמה אנשים שביקשו שישלחו להם את מה שקנו בדואר רגיל ( לוקח קצט יותר זמן אבל יותר זול)וזה פשוט הגיע הביתה בלי מכס ובלי מע"מ
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים דבר ראשון: עד 50$ לא משלמים מכס.דבר שני: אם אני לא טועה המכס משתנה ממוצר למוצר יש להם מחירון ולפי זה הם קובעים, בקשר למע"מ אני כמעט בטוח שאין מע"מ על חלקי מחשב.ולסיום לא כול חבילה נבדקת במכס זה פשוט לא נישמע הגיוני תחשוב כמה חבילות מגיעות בכול יום ככה שלא בטוח שהחבילה שלך תיתפס.
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר קודם כל משלוח זה מה שיקר... מעמ זה 17% ומכס זה בערך 4% אני חושב... תחשב לבד חחחהמחירים במוצרים כמו כרטיס קול לא ממש מצדיקים את הקנייה בחו"לבזכרונות וכרטיסי מסך כן... בעיקר15-20$ +30$ משלוח לכרטיס Audigy 2 ZS שעולה פה לפחות 570ש"ח לא נשמע לך משתלם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.