פורסם 2002 ביולי 2823 שנים -------------------------------------------------------------------------------- רציתי לברר האם ניתן להתקין אופיס אקס פי על מערכת הפעלה של ווינדוס 95 או 98 צריך תשובה בהקדם האפשרי כדי לא לקנות לחינם את התוכנה (אופיס אקס פי) כי מחירה בשוק אינו זול קיום תודה מראש :saint:
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים בטח שיעבוד... אני יודע שזה לא יעבוד, כי כאשר אני ניסיתי להתקין וגם חברים שלי ניסו, הם לא הצליחו...
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר אם הצלחתי או לא יפורסם בקרוב פה בפורום בכדי שכולם יקבלו תשובה ברורה אם ניתן לעשות זאת או לא
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים לא חבל להוציא 1000 שקל בלי להיות בטוח שזה יעבוד?או שסתם אמרת שאתה הולך לקנות כדי שלא יסגרו את התרד?
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים למה שיסגרו ו את הת'רד אם הוא לא מפרסם פה דברים חוקיים.הוא בסך הכל אמר שהוא רוצה להתקין Office XP , אם הוא היה אומר שהאופס אינו מקורי היו סוגרים את הת'רד?
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים התכוונתי שהוא יכול להיות אמר שהוא הולך לקנות בשביל שלא יסגרו את התרדלמרות שהוא בעצם יכול להיות קבל את או הוריד את האפיס אקס פיזה נראה קצת חשוד שמישהו הולך להוציא 1000 שקל למרות שהוא לא בטוח שזה יעבוד לו... לכן נראה לי שהוא לא באמת הולך לקנות את זה
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים התכוונתי שהוא יכול להיות אמר שהוא הולך לקנות בשביל שלא יסגרו את התרדלמרות שהוא בעצם יכול להיות קבל את או הוריד את האפיס אקס פיזה נראה קצת חשוד שמישהו הולך להוציא 1000 שקל למרות שהוא לא בטוח שזה יעבוד לו... לכן נראה לי שהוא לא באמת הולך לקנות את זהאולי הוא צריך אותו מקורי בגלל סיבה כל שהיא... לך תדע...
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אצלי זה עבד אפילו בפנטיום אחד****************88888!אמרת את זה בתור בדיחה אני מקווה....?!
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר אז אני אגיד לכם ככהלי יש את האופיס...........דוד שלי רוצה לקנות אותווהוא בעל חברה אז 1000 בשבילו זה לא הוצאה גדולהואני זה מטפל לו ומסדר לו את כל נושא המחשביםאז רציתי לדעת כי לא הייתי בטוח לגבי זה...............
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אז תנסה להתקין את שלך על 98 או 95 ואם זה יצליח ויעבוד בסדר אז שדוד שלך יקנה אם זה לא יעבוד אז שלא יקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.